Menu
Menu

Reusch

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Waterdicht
Gebruik handschoenen
Prijs
Levertijd
Korting

Reusch

Reusch is een prachtig merk om te dragen tijdens de koudere winterdagen in Nederland. Sinds 1934 maakt dit merk mooie wanten en andere handschoenen van een hoogwaardige kwaliteit. Het merk staat bekend om haar schitterende handschoenen en is dan ook wereldwijd verkrijgbaar. Met de items van Reusch kunt u genieten van de sneeuw samen met uw gezin of vrienden. De producten zorgen voor extra veiligheid tijdens het skien of schaatsen. Daarnaast zijn de handschoenen en wanten van Reusch hemels zacht en warm tijdens het dragen. Voor welk paar handschoenen van Reusch kiest u?

Reusch Down Spirit GTX

De handschoenen en wanten van de Down Spirit GTX collectie van Reusch zorgen voor zowel warme als droge handen. De handschoenen en wanten worden gemaakt van polyester, geitenleer en dons en zijn waterafstotend, winddicht en ademend. Ontdek de handschoenen en wanten van Down Spirit GTX bij Outdoorsupply en heb nooit meer koude handen in de winter.

Reusch Kondor R-TEX XT

De Kondor R-TEX XT handschoenen en wanten van het merk Reusch zijn een must-have voor warme en droge handen. De handschoenen en wanten hebben voldoende stretch, zijn heerlijk zacht, windbestendig, ademend en waterproof. Ontdek de voordelen van de Kondor R-TEX XT handschoenen nu zelf en geniet van warme handen.