Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Grisport

Grisport

Het Italiaanse Grisport is een topmerk op het gebied van wandelschoenen. Al sinds 1977 is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van wandelschoenen met een ultiem draagcomfort. Dankzij technologische ontwikkelingen en duurzame productie is Grisport al jarenlang een begrip in de wandelsport. Voor iedere wandelaar heeft een Grisport een schoen in haar collectie. Bij Grisport bent u altijd aan het juiste adres!

Grisport Schoenen

In het jaar 1977 begon Grisport voor het eerst met het produceren van schoenen. Twee Italiaanse broers maakte handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Vandaag de dag doet het merk dit nog steeds. Grisport is toonaangevend als het gaat om wandelschoenen. Dit komt door de technologie, innovatie, onderzoek en de ontwikkeling in het productieproces te verwerken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het merk en dat is ook zeker te merken aan de schoenen. Bekijk hier ons mooie aanbod aan Grisport schoeisel.

Grisport Wandelschoenen

De wandelschoenen van Grisport worden gemaakt van high-performance materialen, leersoorten en membranen. Dit gecombineerd met de ambachtelijke en vooral kritische kijk op het fabriceren van schoenen zorgen er voor dat iedere wandelschoen van Grisport van hoge kwaliteit is. Daarnaast staat comfort hoog in het vaandel bij Grisport, hierdoor zijn de wandelschoenen geliefd bij een groot publiek.

Grisport Instappers

Als u op zoek bent naar schoenen die makkelijk zijn om aan te trekken, en waar u geen veters hoeft te strikken - bekijk dan eens de Grisport instappers. Deze zijn, net als de overige schoenen van Grisport, ontwikkeld met het oog op comfort en dat maakt deze schoenen op en top geschikt om op te wandelen. De stevige materialen ondersteunen uw voeten om er zo voor te zorgen dat u gerust stukken kunt wandelen op deze schoenen. Dus, wil u schoenen die makkelijk zijn om aan te trekken maar toch comfortabel zitten? Ontdek dan de Grisport instappers.