Menu
Menu
Type Product
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers Dames

Dames slippers ziet u natuurlijk voornamelijk in de zomer terug wanneer u geniet van het heerlijke, warme weer. De comfortabele slippers van Outdoorsupply kunnen echter ook binnenshuis worden gedragen wanneer het buiten koud is. De hoogwaardige kwaliteit zorgt er voor dat u lang kunt genieten van deze producten. De selectie slippers bestaat uit teenslippers en slippers met bandjes die dwars over de voet gaan. Als u een interessante slipper ziet dan kunt u er op klikken om er meer informatie over te vinden of om deze meteen te bestellen!

Sportieve slippers dames

De dames slippers op deze pagina zijn door de hoogwaardige kwaliteit ook uitstekend geschikt voor uw outdoor activiteiten. De slippers hebben vaak een sportieve look en zijn perfect voor in de zomer. Slippers die niet alleen mooi zijn, maar waar u ook gerust een dag op kan rondlopen. Aan de hand van de filters kunt u gemakkelijk een slipper vinden die aan al uw wensen voldoet!

Hippe slippers dames

De damesslippers op Outdoorsupply zijn van hoogstaande merken. Hierdoor gaan de slippers lang mee en hebben ze hippe designs. Denk aan de merken zoals Teva, Reef en OluKai. Een voor een hebben ze veel variatie in hun prachtige designs en is er voor iedereen een passende slipper. Bekijk snel het uitgebreide aanbod aan teenslippers en gewone slippers voor vrouwen op Outdoorsupply!