Menu
Menu

Alle ORTLIEB Producten

Het Duitse merk ORTLIEB werd in 1982 opgericht. ORTLIEB heeft een uitgebreid assortiment fiets- en reistassen en rugzakken. Daarnaast bestaat de collectie uit vele andere fiets- en outdoorproducten. De producten staan bekend als duurzaam, waterdicht en zijn voorzien van goede sluitingen.

ORTLIEB Tas

Bent u op zoek naar een nieuwe tas? ORTLIEB heeft een uitgebreide collectie tassen in verschillende afmetingen en kleuren, zoals rugzakken, fietstassen en zadeltassen. Ontdek de verschillende series en producten, zoals ORTLIEB Rack Pack en kies uw favoriet.

ORTLIEB Fietstas

Met een fietstas van ORTLIEB kunt u veilig en droog uw spullen vervoeren. De fietstassen zijn van een goede kwaliteit, eenvoudig te bevestigen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast worden de fietstassen gemaakt van duurzame materialen. Kiest u voor een enkele of een 2-delige fietstas?

ORTLIEB Rugzak

Met een rugzak van ORTLIEB bent u direct klaar voor uw volgende fietstocht of reis naar school of werk. De rugzakken zijn waterdicht, van een goede kwaliteit en erg stevig. U hebt lang plezier van een rugzak van ORTLIEB. Ontdek de verschillende modellen bij Outdoorsupply en kies uw nieuwe rugzak.

ORTLIEB Reistas

Gaat u binnenkort op reis? Bekijk dan eens de duurzame en waterdichte reistassen van ORTLIEB. De reistassen zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar en sommige reistassen hebben 2 wielen. Een reistas van ORTLIEB is perfect voor elke avonturier.

Alles over ORTLIEB

Van reistassen tot draagzakken, bij ORTLIEB kunt u terecht voor al uw fiets- en outdoorproducten. De producten worden geproduceerd in Duitsland en staan bekend om de goede kwaliteit en de waterdichte eigenschappen. Wilt u meer weten over het Duitse merk ORTLIEB? Bekijk dan deze pagina.