Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ortlieb

Ortlieb is een Duits merk gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige tassen en zakken, waarvan waterdicht de belangrijkste eigenschap van is. Ortlieb richt zich op markten waar outdoor en fietsaccessoires de belangrijkste van zijn. Daarnaast zijn de tassen en zakken multifunctioneel te gebruiken. Hieronder ziet u het volledige assortiment tassen van Ortlieb die op dit moment te verkrijgen zijn bij Outdoorsupply.

Ortlieb tassen

Waterdicht en multifunctioneel, zo kunnen de tassen van Ortlieb het beste worden omschreven. Daarnaast zijn de tassen van een hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam. Ortlieb heeft voor iedere gelegenheid een geschikte tas, zo kunt u het prachtige assortiment rugzakken eens nader bekijken. In het assortiment vindt u ook waterzakken, ideaal voor tijdens uw outdoor activiteiten. Ontdek het assortiment nu!

Ortlieb rugzakken

Het Duitse merk Ortlieb heeft een prachtige collectie aan design rugzakken die zijn uitgerust met praktische functionaliteiten. Zo zijn de tassen waterdicht en hebben een nette sluiting aan de bovenkant van de rugzak. Er is veel keuze in kleur, model en design. Zo kunt u de perfect tas vinden die bij u past. Of u nu op zoek bent naar een 35 liter tas in het opvallend door of een daypack van 20 liter met een stoere legergroene kleur. De keuze is geheel aan u. Voor welke Ortlieb rugzak gaat u?