Menu
Menu

Woolpower

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Woolpower

Het Zweedse bedrijf Woolpower levert tijdloze kleding van hoogwaardige kwaliteit en met een hoge functionaliteit. Zoals de naam al zegt, zijn de producten van Woolpower gemaakt van eersteklas wol in combinatie met andere textielsoorten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Woolpower en de producten worden dan ook met het oog op een beter milieu geproduceerd. Om de kwaliteit te kunnen bewaken, markeren de naaisters van Woolpower de kleding met hun eigen naamkaartjes en dit zorgt mede voor een gevoel van verantwoordelijkheid en trots in het team. Klik hieronder op één van de producten voor de volledige producteigenschappen of om deze in uw winkelmandje te doen.

Woolpower onderkleding

Woolpower is een Zweeds bedrijf dat zichzelf op de kaart heeft weten te zetten als een belangrijke speler op het gebied van wollen kleding van hoogwaardige kwaliteit. In haar assortiment heeft Woolpower diverse producten opgenomen zoals sokken, mutsen, t-shirts, wanten en ondergoed.

Woolpower sokken

Met Woolpower sokken heeft u nooit meer last van koude voeten! Woolpower maakt gebruik van het materiaal Merino wol. Dit materiaal isoleert erg goed en zo houden de Woolpower sokken uw voeten heerlijk warm. Woolpower sokken kennen dus een hoog isolerend vermogen, maar dragen tevens erg comfortabel. Dankzij de duurzame kwaliteit geniet u erg lang van uw Woolpower sokken.