Menu
Menu

Alle O'Neill Producten

O'Neill is opgericht door de Amerikaanse Jack O'Neill, die in 1934 begon met surfen en hiermee zijn grote passie ontdekte. In 1952 opende hij zijn eerste surfwinkel en in 1953 ontwierp O'Neill zijn eerste wetsuit. Sindsdien ontwikkelde de Amerikaan steeds nieuwe, innoverende pakken. Later begon O'Neill ook met de ontwikkeling van kleding voor andere sporten, zoals skibroeken, ski jassen en skipullys.

O'Neill Heren

De herencollectie van O'Neill omvat comfortabele kleding en accessoires van hoge kwaliteit, die erop gericht is uw outdoorprestaties te optimaliseren. Denk hierbij aan skivesten en accessoires als mutsen. Het merk biedt aerodynamische kleding van innoverende materialen welke voldoende thermische isolatie bieden, zodat de producten van O'Neill perfect geschikt zijn voor koude winterdagen in de sneeuw.

O'Neill Dames

De damescollectie van O'Neill bevat een ruim assortiment aan warme winterkleding zoals winterjassen en truien. De kleding is geoptimaliseerd en gestroomlijnd om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van comfort en er zo leuk mogelijk uitziet. Het merk komt continu met innovatieve designs en materialen, waardoor het een koploper op de outdoorkledingmarkt is.

O'Neill Kinderen

O'Neill heeft een leuke en brede kindercollectie jassen, hoodies en skibroeken. Deze kleding is niet alleen bijzonder functioneel, de kleding ziet er ook nog eens bijzonder leuk uit. De kleding zorgt ervoor dat uw kinderen heerlijk kunnen rennen, bewegen en spelen tijdens koude winterdagen zonder dat uw kinderen het te warm of te koud zullen krijgen. De kleding is daarnaast voorzien van leuke kleuren en sportieve modellen zodat er voor ieder kind een leuk item tussen zit.

O'Neill Wintersport

Het merk O'Neill begon in 1934 met de productie van surfkleding, nu staat het merk echter net zo bekend om zijn assortiment aan wintersportkleding. Dit is niet zonder reden, met het assortiment aan wintersportkleding bent u voorzien van een heerlijke warmte en technische snufjes waarmee u comfortabel op de piste staat. Vanwege het ruime assortiment ski- broeken, -jassen en -vesten is er voor ieder wat wils en de O'Neill wintersport collectie is ook geschikt voor kinderen. Klik op bovenstaande link voor meer informatie over de wintersport producten van O'Neill

O'Neill Accessoires

Wanneer u vaak op pad bent tijdens winterse weersomstandigheden is het handig om goed voorbereid op weg te gaan. Zorg er daarom voor dat u voorzien bent van een heerlijk warme muts en wanten. Zo weet u zeker dat u elke koude gelegenheid aan kunt. Dankzij de hoge kwaliteit waarmee de producten van O'Neill gemaakt worden weet u dat u voor een lange tijd gebruik kunt maken van deze artikelen!