Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

O'Neill Wintersport

O'neill ski jassen heren Het merk O'Neill werd al in 1934 opgericht. De bedenker van dit merk, Jack O'Neill, had een grote passie voor buitenactiviteiten en begreep welke eisen er aan goede buitenkleding werden gesteld. Dit concept wordt, meer dan 80 jaar later, nog steeds in stand gehouden. De wintersport artikelen van dit merk beschikken dan ook over handig snufjes en technologieën zodat u extra kunt genieten van uw outdooractiviteiten. Met een ski jas van O'Neill bent u gegarandeerd voor een heerlijke comfort en bewegingsruimte. Daarnaast blijft u lekker op temperatuur. De O'Neill skijassen kunt u daarnaast perfect combineren met een O'Neill skibroek.

Wintersportkleding O'Neill

De wintersportkleding van het merk O'Neill draagt bij aan een fantastische wintersport ervaring. De kleding is gemaakt van materialen met een hoge kwaliteit zodat u heerlijk kunt genieten van activiteiten in de sneeuw. O'Neill ontwerpt daarnaast de kleding zo, dat u er warm en modieus bij loopt! Combineer een O'Neill ski jas en O'Neill skibroek, en u bent klaar om de piste te betreden!

O'Neill Skipully

Ook in het assortiment van O'Neill beschikbaar is een skipully. Dit populaire kledingstuk is een soort trui die bijzonder geschikt is voor uw wintersport outfit. Door een leuk design te combineren met de juiste materialen en technologieën kiest u voor een skipully die isolatie biedt, maar ook vochtafvoering. Daarnaast houdt het merk natuurlijk ook rekening met comfort en voldoende bewegingsruimte. Ontdek het zelf!