Menu
Menu
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Wandelschoenen dames

Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment dames wandelschoenen, voor elk type ondergrond is er een wandelschoen beschikbaar. Hierdoor bent u verzekerd van een goede, comfortabele wandelschoen en een goede bescherming van uw voeten en enkels. Met diverse modellen in verschillende kleuren, maten en prijsklassen, hebben wij een geschikte keuze voor vrijwel iedereen die op zoek is naar wandelschoenen voor dames.

Wandelschoenen dames Lowa

Voor nordic walking, buiten wandelingen, trektochten, expedities, winterse tochten, mountain biking en -beklimming zijn de beste wandelschoenen vereist. Dames komen dan al snel uit bij het Beierse merk Lowa. Een dames wandelschoen welke grip heeft, water afstoot, voeten en enkels warm houdt en ondersteunt. En tegelijkertijd een prettige pasvorm heeft en licht aanvoelt. Vanwage het vakmanschap dat in de schoenen zit, zijn de trekkingsmodellen van Lowa wereldberoemd. U als wandelaar, alpinist of avonturier moet minstens één paar in de kast hebben staan. Zelfs wanneer je geen natuurfreak bent, zijn de schoenen van dit merk wat voor jou. Wat dacht je van een citytrip met deze wandelschoen?

Waterdichte wandelschoenen dames

Bij het kopen van een dames wandelschoen, wordt vaak gewezen op het feit dat een wandelschoen waterdicht, waterafstotend of niet waterdicht kan zijn. Bij waterdichte wandelschoenen houd je altijd droge voeten (mits het water niet van de bovenkant in je schoenen loopt).

Wandelschoenen dames aanbieding

Geen wandelaar, maar toch goede voornemens om eens flink te gaan wandelen? Wij hebben altijd enkele dames wandelschoenen in de sale, daarnaast geven wij u het beste advies. Onze aanbiedingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%! Wees er dus snel bij en neem een kijkje in onze outlet.