Menu
Menu
-
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maximaal aantal personen
Aantal personen
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koepeltenten

Bent u een fanatiek festivalganger of houdt u van actieve vakanties? Neem dan eens een kijkje in het assortiment koepeltenten. Dit type tent is lichtgewicht, eenvoudig op te zetten en af te breken en kan tot een klein pakket worden opgevouwen. In ons assortiment vindt u enkel de beste merken, zoals Bergans, MSR, Nomand en nog veel meer. De beste kwaliteit vindt u op Outdoorsupply. Wacht dus niet langer en bekijk hieronder het volledige assortiment koepeltenten. Gebruik de filters om uw favoriete kleur te kiezen en snel tot de perfecte koepeltent te komen.

2 persoons koepeltent

Een koepeltent is perfect voor de actieve hiker en de enthousiaste festivalganger. De tenten zijn eenvoudig op te zetten en af te breken en passen in praktisch elke tas. Naast het ideale formaat en lichte gewicht, heeft de tent nog meer voordelen. Zo kan deze ook gebruik worden als speelplaats voor uw kinderen. Die zijn namelijk dol op kamperen in de achtertuin of gewoon om lekker te spelen. Waar wacht u dus nog op? Bekijk direct het volledige assortiment.

3 persoons koepeltent

Kamperen, rondtrekken of naar een festival, een koepeltent kan dan natuurlijk niet missen! Een koepeltent is ideaal aangezien hij praktisch is, de perfecte grootte heeft om mee te nemen en om in te slapen. Op Outdoorsupply hebben we verschillende soorten koepeltentjes gebaseerd op het aantal personen. Koepeltentjes waar drie personen in passen zijn erg populair. Perfect om met drie mensen in te slapen of wanneer u met twee bent en iets meer ruimte wil.