Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ski bescherming

Op Outdoorsupply vindt u een ruim aanbod protectors die u beschermen op de piste. De protectors bieden bescherming wanneer u ten val komt tijdens het skiën of snowboarden, en helpen letsel te voorkomen. Denk bij protectors aan bescherming van onder andere de rug, ellebogen en knieën. De beschermers zorgen veelal voor verdeling of absorbering van de impact zodat de kans op zwaar letsel wordt verkleind. De protectors kunnen onder de kleding worden gedragen en zijn niet belemmerend voor de bewegingsvrijheid. Voor een uitgebreid assortiment protectors bent u bij Outdoorsupply aan het goede adres!

Protectors

Bij het kopen van een protector is het van groot belang te zorgen dat deze goed past. Wanneer u de protector heeft aangeschaft dient u te testen of deze goed naar het lichaam is gevormd en of deze op meerdere plek druk uitoefent. Indien dit het geval is, heeft u een goed passende protector gekocht en kunt u veilig de piste op! De protectors vangen de klap op en verdelen de impact wanneer u valt, zodat de kans op letsel wordt verkleind. De protectors zijn gemaakt van ademende materialen zodat ze u niet belemmeren onder uw kleding, en bieden voldoende bewegingsvrijheid zodat u comfortabel kunt skiën!

Veelgestelde vragen

Waarom ski bescherming dragen?

Het kan gebeuren dat u tijdens het skiën of snowboarden ten val raakt. Ski bescherming biedt dan bescherming om vervelend en zwaar letsel te voorkomen. Ski bescherming kunt u gewoon onder uw kleding dragen waarbij het niet uw bewegingsvrijheid belemmert.

Hoe werkt ski bescherming?

Ski bescherming bestaat uit vullingen en/of een harde schelp. De schelp vangt de impact op en de vullingen verdelen deze energie. Ski bescherming zorgt dus voor schokabsorbering en verdeling om letsel te voorkomen.

Wilt u uitgebreid en specialistisch advies over ski bescherming? Bekijk dan onze ski bescherming adviespagina en kom alles te weten!