Menu
Menu

.

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bij Outdoorsupply kunt u alles vinden wat u nodig heeft om te koken tijdens uw kampeeravonturen. Of u nu een compacte gasbrander nodig heeft voor een lichtgewicht trektocht, of een volledig uitgeruste campingkeuken voor een gezinsvakantie, in het onderstaande assortiment kunt u het vinden. De producten zijn van verschillende topmerken in de outdoor-industrie en zijn ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn - zo kunt u genieten van smakelijke maaltijden, waar uw avonturen u ook brengen. Ontdek de waterflessen, gas sets, pannensets en nog veel meer accessoires voor het koken, eten en drinken tijdens het kamperen.

Waterfilters

Schoon drinkwater is van levensbelang. In veel landen is het noodzakelijk om het water te zuiveren voordat u het kan drinken. Outdoorsupply biedt verschillende soorten waterfilters aan. Bekijk hier het hele assortiment waterfilters van onder andere de merken BobbleLifestraw en MSR.

Eet- & Drinkgerei

In deze categorie vindt u een breed assortiment Eet- & Drinkgerei. Onder andere vindt u hier drinkbekers, lunchboxen en bestek van verschillende kwaliteitsmerken. De producten zijn licht van gewicht waardoor u ze gemakkelijk kunt mee nemen.

Gasstel

Hier vindt u een ruim assortiment gasstellen in verschillende maten en van verschillende prijsklassen. Met deze gasstellen kunt u tijdens het kamperen of reizen heerlijk koken. Elke fervente kampeerder, backpacker of sporter is bij Outdoorsupply aan het juiste adres voor zijn of haar uitrusting.

Waterfles

Een goede waterfles is ideaal als u van huis bent. De waterflessen van Outdoorsupply zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen, merken, kleuren en prijsklassen. Bekijk hier het hele assortiment waterflessen. Of u nou op zoek bent naar de hippe waterflessen van Bobble of naar de klassieke flessen van Sigg, op Outdoorsupply bent u op het juiste adres. Ook voor thermosflessen kunt u bij Outdoorsupply uit de voeten!

Camping pannenset

Hier vindt u de mooiste pannen voor op de camping, tijdens het backpacken of voor andere outdoor activiteiten. De pannen zijn van extra hoge kwaliteit en kunnen erg praktisch opgeborgen worden. Alle producten zijn in verschillende kleuren, maten en merken beschikbaar. Bekijk hier het hele assortiment pannen.