Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Nalgene

alle producten van Nalgene

Voor iemand die er graag op uit trekt is het belangrijk om voorzien te zijn van een goede drinkfles en een verzamelbak waarin voedsel veilig kan worden meegenomen. Het Amerikaanse merk Nalgene komt met oplossingen om de outdoor-fanaten hierin te voorzien. Met een groot assortiment dat bestaat uit flessen, bekers en verzamelbakken die worden aangeboden in allerlei verschillende soorten en maten. De producten van Nalgene worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en als u deze producten gebruikt dan bent u ook milieuvriendelijk bezig. De producten van Nalgene zijn namelijk herbruikbaar en eenvoudig te reinigen, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur. Door het grote assortiment heeft u een ruime keuze en kunt u producten uitkiezen die u graag in uw rugzak zou willen meenemen.

Nalgene drinkflessen

Het Amerikaanse merk Nalgene biedt u oplossingen om uw eten en drinken veilig mee te kunnen nemen als u op reis gaat. De producten van dit merk zijn ideaal voor de outdoor-fanaat, omdat u uw eten en drinken kunt meenemen in handige flessen en verzamelbakjes. De producten van Nalgene zijn milieuvriendelijk. Niet alleen omdat deze op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden, maar ook omdat de producten herbruikbaar zijn en jarenlang mee gaan. De bekers, flessen en verzamelbakken zijn eenvoudig te reinigen. Het assortiment van Nalgene is erg groot, dit komt omdat het merk u een ruime keuze wilt bieden en de producten verkrijgbaar zijn in alle soorten en maten.

Nalgene Wide Mouth

De Nalgene Wide Mouth flessen zijn ideaal voor iedere buitensporter, klimmer en wandelaar. Door de bredere opening van de Wide Mouth fles is het gemakkelijk om ijsblokjes toe te voegen en past de fles op verschillende filtersystemen om uw drinkervaring prettiger te maken. De Flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs zodat u de fles kan kiezen die het beste bij u past.