Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Waterzak

Een waterzak is ideaal om water te vervoeren in uw rugzak. De waterzakken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Door de grote openingen is het eenvoudig de zak te legen of te vullen. Bekijk hieronder het hele assortiment waterzakken. Met de selectiemogelijkheid aan de linkerkant van de pagina maakt u snel de juiste keuze tussen het volledige assortiment. Door op een afbeelding te klikken vindt u meer productspecificaties.

Drinkzakken

Dé bekendste waterzak is natuurlijk de Camelbak, maar ook van andere merken vindt u hier een groot assortiment. Deze waterzakken zijn in verschillende groottes verkrijgbaar en zijn met een mondstuk te gebruiken. Ideaal wanneer u gaat hiken, hardlopen of mountainbiken! Mocht het mondstuk kapot gaan of vindt u deze niet meer hygiënisch? Dan kunt u bij ons uiteraard ook een nieuwe bestellen! Daarnaast vindt u ook schoonmaaksets, om uw waterzak na gebruik een goede reinigingsbeurt te geven!

Opvouwbare waterzak

Wilt u gebruikmaken van een waterzak, maar mag deze niet te veel ruimte innemen wanneer u hem niet gebruikt? Dan vindt u op Outdoorsupply de perfecte oplossing. Onze opvouwbare waterzakken zijn gemakkelijk op te bergen en ideaal om te vervoeren. De opvouwbare waterzakken komen in verschillende kleuren en maten. Welke waterzak past het best bij u?

Waterzak 2 Liter

Binnen de collectie waterzakken op Outdoorsupply vallen de 2 Liter zakken het meest in de smaak. Deze waterzakken zijn gemakkelijk in gebruik, erg compact en kunnen een redelijke hoeveelheid water opslaan. Bekijk onze 2 Liters en andere waterzakken nu op onze website!