Menu
Menu
-
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Hardshell jas heren

Bij Outdoorsupply vindt u een uitgebreide collectie hardshell jassen voor heren. Een hardshell jas biedt u dankzij de Gore-Tex of eVent laag een waterdichte bescherming tijdens de meest wisselende weersomstandigheden. Daarnaast hebben hardshell jassen ook een hoog ademend vermogen, waardoor deze perfect zijn om te dragen tijdens outdooractiviteiten. Hieronder vindt u onze volledige collectie hardshell jassen voor heren.

Hardshell heren jas

Bent u op zoek naar een hardshell jas voor heren? Dan bent u bij Outdoorsupply aan het juiste adres! Hier vindt u een ruime keuze aan hardshell jassen van hoogwaardige kwaliteit. De hardshell jassen uit onze collectie zijn niet altijd gevoerd, waardoor wij u aanraden een hardshell altijd te combineren met een isolerende onderlaag, zoals een fleece vest. Hierdoor houdt u uw lichaamstemperatuur goed op peil tijdens het wandelen of sporten. Via de filters aan de linkerzijde van het scherm, maakt u uw wensen kenbaar. Als u op zoek bent naar een softshell heren jas dan kunt u die ook vinden bij Outdoorsupply.

Hardshell ski jas

De hardshell jassen van Outdoorsupply zijn ook uitermate geschikt om te dragen tijdens het skiën. In combinatie met een warme trui van Outdoorsupply kan een hardshell u beschermen tegen alle weersomstandigheden die u tegenkomt tijdens uw wintersport. Aan de hand van de filter activiteit kunt u gemakkelijk de heren hardshell jassen bekijken die geschikt zijn voor de wintersport!