Menu
Menu
Geschikt voor
Kleur
Merk
Voorzien van vizier
Serie
Constructie skihelm
i
MIPS
Uitneembare voering
Ventilatie
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Skihelm kind

maat skihelmSkihelmen voor kinderen zijn er in verschillende kleuren, vormen en van verschillende merken. Indien u al precies weet waar u naar op zoek bent kunt u de filter gebruiken om u wensen aan te geven zodat u direct de kinder skihelmen te zien krijgt die aan uw wensen voldoen. Indien u graag meer informatie wenst kunt u via bovenstaande banner ons advies over het kopen van een skihelm lezen.

Skihelm jongens

Een skihelm is in de meeste wintersportlanden sinds enkele jaren verplicht voor kinderen. Een skihelm zorgt niet alleen voor voldoende bescherming, maar ook voor warmte en comfort. Outdoorsupply heeft een breed assortiment jongens skihelmen in diverse kleuren, ontwerpen en stijlen en van hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd een skihelm te vinden die veiligheid voor uw kind gegarandeerd.

Skihelm meisjes

Een goede skihelm is enorm belangrijk voor kinderen. Het hoofdje moet natuurlijk goed beschermd worden wanneer ze de berg af gaan. Naast bescherming geeft een helm ook warmte. Op Outdoorsupply hebben we een mooi aanbod aan helmen voor meisjes in verschillende maten, kleuren en prints. De helmen zijn van hoogwaardige merken zoals Smith, Uvex en POC. Bekijk snel het aanbod en zorg dat uw dochter veilig de berg af kan!