Menu
Menu
-
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Waterdichtheid
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diepte (cm)
Opties Heuptas
Prijs
Levertijd
Korting

Heuptassen

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment heuptassen. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en maten. Een heuptas is erg praktisch in gebruik en daarnaast zijn uw spullen veilig opgeborgen. Een heuptas heeft een verstelbare band, waardoor een heuptas voor iedereen geschikt is. Selecteer in de filter links in beeld uw wensen voor de heuptas om zo de juiste heuptas uit te kiezen.

Heuptas

Een heuptas is ideaal. Bij een gewone tas heeft u vaak maar één hand vrij, maar bij een heuptas is dit niet zo omdat de tas om uw heup zit gewikkeld. Hierdoor heeft u beide handen vrij. Dit is erg gemakkelijk wanneer u bijvoorbeeld tijdens een wandeling een foto wilt maken. Daarnaast zijn de spullen in de heuptas altijd goed opgeborgen omdat u de spullen dicht bij uw lichaam draagt. Dit is zeker in het buitenland ideaal, wanneer u in een stad met veel zakkenrollers verblijft.

Fanny pack

Wat de laatste jaren een trend is, is dat heuptassen als fanny pack worden gebruikt. Zeker op festivals komt een fanny pack enorm vaak terug. De fanny pack wordt in dat geval niet over de heupen, maar schuin over de torso gedragen. De heuptassen van Outdoorsupply zijn hier ook uitermate geschikt voor, aangezien deze van enorm veel hippe merken, als Herschel, Napapijri en Fjallraven, beschikbaar zijn!