Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Maximaal aantal personen
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Spreidstok
Prijs
Levertijd

Hangmatten

Een hangmat of hangstoel is de optimale manier om lekker te ontspannen. Een goed boek lezen, lekker relaxed heen en weer wiegen of zelfs een heerlijk dutje doen, de hangmat is daar ideaal voor! Hangmatten zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Op Outdoorsupply vindt u uitsluitend kwaliteitshangmatten die flink wat gewicht aan kunnen en tegen een stootje kunnen. Hierdoor kunt u zonder zorgen lekker luieren in uw eigen hangmat!

Reishangmat

De hangmatten op Outdoorsupply zijn ook uitermate geschikt om mee op reis te nemen. Zo kunt u er met de filter 'Inclusief Bevestigingsset' ervoor kiezen om alle hangmatten te selecteren die geen standaard nodig hebben en zo aan ieder vaststaand voorwerp vastgemaakt kunnen worden. Daarnaast is een groot deel van de hangmatten voorzien van een goede opbergzak, zodat deze eenvoudig mee op reis genomen kan worden. De hangmatten zijn enkel van topmerken, als Bo-Garden en Thermarest verkrijgbaar, dus kwaliteit is gegarandeerd!

Hangmat kopen

Wanneer u een hangmat gaat kopen zijn er een paar dingen waar u goed op moet letten, anders koopt u straks nog de verkeerde. Ten eerste moet u kijken wat het doel is van de hangmat, wilt u er echt in gaan slapen of is het om in te chillen. Daarna moet u gaan kijken wat voor soort slaap of chill hangmat u wilt, waar hij aan moet voldoen en welke bij uw wensen past. Tot slot zijn er nog de looks, dat wil toch ook wat. Een effen kleur of vrolijke print. Bekijk snel het ruime assortiment aan hangmatten op Outdoorsupply en koop de perfecte hangmat voor u!