Anorak

Een Anorak jas wordt steeds populairder tegenwoordig. Begrijpelijk want de Anorak jassen zijn super stijlvol, ook nog eens waterdicht en hebben een capuchon. Deze jassen beschermen u dus tegen weer en wind. Wat deze jassen uniek maakt is dat ze over het hoofd aangetrokken moeten worden en er geen opening aan de voor of zijkant zit. Dit zorgt voor een uniek design, maar ook ook voor maximale weer en wind dichtheid.
 

Anorak Windjack

Een Anorak jas is een jack die geen opening heeft aan de voor of zijkant. Een Anorak dient u over het hoofd aan, aan te trekken zoals een trui. De jassen zijn voor heren en dames en hebben een sportieve uitstraling. De jas is speciaal gemaakt om u tegen weer en wind te beschermen. De Anorak jas is de trend en een prachtige jas voor heren.

Anorak Napapijri

Op Outdoorsupply bieden wij onder andere Anorak jassen aan voor heren van het kwaliteitsmerk Napapijri. Dit aantrekkelijke Italiaanse merk staat voor stijl, klasse en kwaliteit. De Anorak jassen van dit merk zijn ware eyecatchers! De hoge duurzaamheid van de jassen en het unieke design maakt de Napapijri jassen erg populair onder heren.



Anorak Jack Wolfskin

Op Outdoorsupply bieden wij onder andere Anorak jassen aan voor heren van het topmerk Jack Wolfskin. Dit is een geweldig merk om mee op outdooravontuur te gaan. Geniet van de kwaliteit, de stijl en de uitstraling van de prachtige Anorak jassen van Jack Wolfskin. De duurzame jassen zijn een perfecte aanvulling op uw outdoorkleding.