Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Anorak heren

De anorak jas is in de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit en dit is te danken aan comfort in combinatie met stijl. Een anorak heeft geen opening in het midden, wat betekent dat u de jas over uw hoofd moet aantrekken. Hierdoor zijn de jassen uniek in stijl, lekker warm en waterdicht. Door het gebrek aan een opening heeft u ook geen last van de wind, wat de jassen niet alleen zeer modieus maakt maar ook geschikt voor al uw outdooractiviteiten. Bekijk het assortiment en kies uw favoriete heren anorak!

Anorak jas heren

De term anorak is niet de meest bekende, maar het is een jas die u over het hoofd aan moet trekken omdat er geen opening is aan de voor of zijkant. Het werkt wat dat betreft hetzelfde als een trui. De jassen op deze pagina zijn geschikt voor heren, al zijn anorak jassen vaak unisex. De jassen hebben een sportieve uitstraling en zijn tegelijkertijd een goede bescherming tegen de wind!

Napapijri anorak heren

Op Outdoorsupply bieden wij onder andere Anorak jassen aan voor heren van het kwaliteitsmerk Napapijri. Dit aantrekkelijke Italiaanse merk staat voor stijl, klasse en kwaliteit. De Anorak jassen van dit merk zijn ware eyecatchers! De hoge duurzaamheid van de jassen en het unieke design maakt de Napapijri jassen erg populair onder heren.

Anorak winterjas heren

Zoals eerder beschreven kan u een anorak herkennen aan haar unieke design zonder openingen aan de voor of zijkant. Dit betekent dat de jas ontzettend goed uw lichaamswarmte vast kan houden, waardoor een anorak zeer geschikt is als winterjas voor heren. Als u een mooie jas heeft gevonden dan kunt u er op klikken voor meer informatie of om deze direct online te bestellen.