Menu
Menu
-
-

Barbour

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Barbour

Ontdek The Barbour Way of Life! Barbour heeft zijn roots in de Engelse countryside en maakt kleding om van de kleine dingen in het leven te kunnen genieten. Een wandeling met de hond of genieten om een kampvuur in de natuur, met Barbour kunt u alles aan. Een buitenactiviteit is zonder Barbour simpelweg niet meer compleet. De kleding van Barbour laat u er stoer, sportief, en authentiek uit zien. Kortom, kom hier alles te weten over Barbour en doe mee aan de Barbour Way of Life!

Barbour Jassen

De gewaxte jassen van Barbour zijn bestemd tegen weer en wind. Met deze jassen kunt u niet wachten om weer naar buiten te gaan en te gaan ontdekken. Want wie kan er nu met mooi weer binnen blijven zitten? Dat is nu juist waar Barbour voor bedoeld is. Op welke manier dan ook, Barbour is er voor iedereen. Bestel daarom snel uw Barbour jas om er weer op uit te kunnen trekken, u zult al snel merken dat u niet meer zonder deze jas de elementen kunt trotseren. De jas gaat ook nog eens lang mee zodat u er extra lang van kunt genieten.

Barbour Bodywarmers

Bij Barbour kunt u terecht voor een ruime selectie aan bodywarmers. Een bodywarmer is de perfecte tussenlaag in de winter of juist als stijl item tijdens wat zachter weer. Van gilets tot dikke gewatteerde bodywarmers, in de collectie van Barbour is er voor ieders stijlwensen wel een bodywarmer te vinden die perfect past. Kies uw favoriete kleur en model uit en dan loopt u er binnenkort ook trendy bij in een Barbour bodywarmer.