Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Barbour jas

Barbour is een Engels merk dat prachtige kleding maakt om van de natuur te kunnen genieten, waaronder jassen. De jassen van Barbour combineren een sportief en klassiek design met hoogwaardige materialen. Ze beschermen u tegen de elementen, gaan een lange tijd mee en zien er zeer stijlvol uit. Na het dragen van Barbour zult u niet anders meer willen dragen. Bestel daarom snel een Barbour jas en trek eropuit.

Barbour jas heren

Bij Outdoorsupply vindt u stijlvolle Barbour jassen voor heren. Gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze een lange tijd mee gaan. De stoere en klassieke designs maken de jassen zeer stijlvol. Daarnaast zijn de jassen van Barbour bestand tegen weer en wind. Met een Barbour jas loopt u er dus altijd stijlvol en comfortabel bij en kunt u niet wachten om weer naar buiten te gaan.

Barbour jas dames

Elegante en stijlvolle jassen die u beschermen tegen weer en wind. Dat zijn de jassen van Barbour. In ons assortiment vindt u Barbour jassen voor dames van een hoge kwaliteit waar u een lange tijd van kunt genieten. De jassen zijn gemaakt om mee naar buiten te gaan en te ontdekken. Ze houden u comfortabel en zien er zeer stijlvol uit, wat wilt u nog meer? Hierboven vindt u ons assortiment Barbour jassen.