Menu
Menu

Alle GoPro Producten

GoPro produceert veelzijdige camera's van hoge kwaliteit. Het merk is opgericht in 2002, en heeft sindsdien wereldwijde bekendheid vergaard. Het doel van GoPro is om het mogelijk te maken voor mensen om hun leven vast te leggen, en dit te delen met anderen: de oprichters van het merk geloven erin dat het leven leuker is wanneer ervaringen gedeeld kunnen worden. Het merk verschilt van de concurrentie omdat GoPro veel handige software biedt die gebruikt kan worden voor het bewerken en delen van de beelden. Niet alleen verkoopt dit merk de beste camera's maar ook allerlei handige accessoires. Klik op bovenstaande link voor meer informatie over dit topmerk!

GoPro Hero Camera's

GoPro is een van de grootste aanbieders op de markt van actioncamera's. Het merk staat bekend om de productie van de camera die tot 60 meter onder water kan worden gebruikt. Het initiële doel van het merk was dan ook het ontwikkelen van een camera die in extreme situaties gebruikt kon worden. Inmiddels worden GoPro's door iedereen gebruikt om al hun ervaring te delen met familie en vrienden. Outdoorsupply biedt verschillende camera's aan. Voor meer informatie over de camera's en om er achter te komen welke GoPro camera voor u geschikt is kunt u een kijkje nemen op de adviespagina voor GoPro

GoPro Accessoires

Bij Outdoorsupply kunt u terecht voor diverse handige accessoires waarmee u uw GoPro ervaring vergroot. Met behulp van de items uit onze collectie legt u uw ervaringen overal en altijd haarscherp vast. Van speciale omhulsels die uw camera beschermen tegen botsingen en dieptedruk, tot handige montage producten die ervoor zorgen dat u uw camera overal aan vast kunt maken. GoPro heeft het allemaal. Naast items die specifiek bedoeld zijn voor uw camera, heeft GoPro ook nog een aantal andere algemene accessoires in haar collectie opgenomen. Zo zijn de opladers van dit merk bijzonder handig in gebruik en laadt u hier in een handomdraai al uw usb-producten mee op.