GoPro

Alle GoPro Producten

GoPro produceert veelzijdige camera's van hoge kwaliteit. Het merk is opgericht in 2002, en heeft sindsdien wereldwijde bekendheid vergaard. Het doel van GoPro is om het mogelijk te maken voor mensen om hun leven vast te leggen, en dit te delen met anderen: de oprichters van het merk geloven erin dat het leven leuker is wanneer ervaringen gedeeld kunnen worden. Het merk verschilt van de concurrentie omdat GoPro veel handige software biedt die gebruikt kan worden voor het bewerken en delen van de beelden. Niet alleen verkoopt dit merk de beste camera's maar ook drones en handige accessoires. Klik op bovenstaande link voor meer informatie over de producten van dit topmerk!

GoPro Hero Camera's

GoPro is een van de grootste aanbieders op de markt van actioncamera's. Het merk staat bekend om de productie van de camera die tot 60 meter onder water kan worden gebruikt. Het initiële doel van het merk was dan ook het ontwikkelen van een camera die in extreme situaties gebruikt kon worden. Inmiddels worden GoPro's door iedereen gebruikt om al hun ervaring te delen met familie en vrienden. Outdoorsupply biedt verschillende camera's aan, waaronder de camera Hero 7 Black, Hero 7 Silver en de Hero 7 White. Voor meer informatie over de camera's en om er achter te komen welke GoPro camera voor u geschikt is kunt u een kijkje nemen op de adviespagina voor GoPro. Tevens vindt u op de site van Outdoorsupply handige accessoires om uw GoPro ervaring te vergroten.

GoPro Karma Drones

Wanneer u in staat wilt zijn om vanuit alle mogelijke hoeken haarscherpe foto's te maken bent u bij de drones van het merk GoPro op de juiste plek. Met deze drones bent u in staat om uw camera Hero 5 of Hero 6 vanuit de lucht te bedienen. Zo hoeft u nooit meer de camera zelf te bedienen! De drones van het merk GoPro zijn voorzien van verschillende handige snufjes. Zo hebben de drones een handige (afneembare) stabilisator en een terugkeer functie waardoor de drone terugvliegt wanneer hij buiten bereik dreigt te raken. Dankzij de speciale propellers vliegt de drone bijna geruisloos en de drone heeft een vliegtijd van wel 20 minuten! Klik op bovenstaande link voor meer informatie over de GoPro Drones.