Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Ruglengte
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Opties backpack
Vergrootbaar
Toegang hoofdvak
Prijs
Levertijd
Korting

Backpack

backpack kopen

Een goede backpack is een essentieel onderdeel van de reisuitrusting van iedere outdoorliefhebber. Een backpack is ideaal voor het vervoeren van uw spullen en backpacks zijn dan ook verkrijgbaar in diverse soorten en maten en van verschillende kwaliteitsmerken. Kies bijvoorbeeld voor een backpack van gerenommeerde merken zoals Jack Wolfskin, Deuter, Black Diamond of Fjällräven. De backpacks op Outdoorsupply zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u deze precies af kunt laten stemmen op de rest van uw reisuitrusting. Neem snel een kijkje in het volledige assortiment!

Backpack kopen

Een goede backpack is onmisbaar voor de doorgewinterde backpacker, kampeerder of liefhebber van reizen. Backpacks zijn er in vele soorten en maten en variëren vaak qua inhoud, pakvolume en afstelmogelijkheden. Bij de aanschaf van een backpack dient u te letten op meerdere zaken: wat gaat u doen, hoe lang bent u weg en hoeveel spullen neemt u mee? Deze soort rugzakken zijn uitermate geschikt wanneer u ter plaatse veel rondtrekt en langere tijd 'uit uw backpack leeft'. Door deze vragen te beantwoorden vindt u sneller de ideale backpack die precies aan uw wensen voldoet. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een backpack? Onze klantenservice helpt u graag verder! Daarnaast hebben wij verschillende adviespagina's voor u, die u onder andere helpen bij het kiezen van de beste backpack, het inpakken van uw backpack of een handige checklist voor wanneer u gaat backpacken!

Backpack 40 liter

Een backpack van 40 liter is ideaal wanneer u een reis gaat maken die niet te lang duurt. Een 40l backpack is namelijk iets groter dan een daypack, maar is niet echt geschikt voor de langere reizen. Voordeel van deze grootte is dat deze eenvoudig mee te nemen is, overzichtelijk ingepakt kan worden en compact opgeborgen kan worden.

Backpack 50 liter

De rugzakken met een inhoud van 50 liter zijn geschikt voor wanneer u bijvoorbeeld ongeveer een week weggaat en veel rondtrekt. Hierdoor is het voor u heel eenvoudig om uw spullen over grotere afstanden te dragen en daardoor veel fijner dan bijvoorbeeld een weekendtas. Ook in backpacks van 50l heeft Outdoorsupply een zeer ruime keuze voor u!

Backpack 60 liter

Een backpack met een inhoud van 60 liter valt onder de grotere backpacks. Deze zijn uitermate geschikt wanneer u langer dan een week op vakantie of op reis gaat. Hierbij wel de tip om een backpack van 60 liter te nemen wanneer u naar een warm gebied gaat. U heeft hiervoor namelijk minder dikke kleding nodig dan wanneer u naar een koeler gebied gaat.

Backpack 70 liter

Een backpack van 70 liter is aan te raden wanneer u langer dan een week erop uit trekt. Doordat de 70 liter backpack 1 van de grootste formaten is, is deze ideaal voor wanneer u naar een koeler gebied trekt. De kleding die u mee moet nemen is over het algemeen dikker dan wanneer u bijvoorbeeld naar Zuid-Oost Azië gaat. Uiteraard zijn deze rugzakken ook ideaal wanneer u wat meer spullen dan normaal mee neemt.