FjallravenFjällräven is een Zweeds merk dat producten ontwikkeld die uw outdoorervaring zo comfortabel mogelijk maken. Het doel van Fjällräven is om producten te creëren die niet alleen slijtvast en functioneel zijn, maar die ook een tijdloze uitstraling hebben, zodat u er jarenlang van kunt blijven genieten. De producten van Fjällräven worden ontwikkeld met het oog op de natuur. Lees hier meer over Fjällräven.

1 - 80 van 120

 

1 - 80 van 120

Fjällräven Rugzak

Bent u opzoek naar outdoorproducten van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur? Dan bent u bij Fjällräven aan het juiste adres! Dit Zweedse merk focust zich op de productie van outdoorproducten zoals kleding en tassen, die het zo makkelijk mogelijk maken voor outdoorliefhebbers om te genieten van de natuur. Het bekendste en meest populaire product is de Fjällräven kanken rugzuk. De producten zijn wereldwijd erg populair dankzij de tijdloze designs en de hoge gebruiksvriendelijkheid.

Fjällräven Kånken

De Fjällräven Kånken is een razend populaire rugzak die verkrijgbaar is in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u kiezen tussen een Fjällräven Kånken Mini of een Kånken 13", 15" of 17". De rugzakken zijn voorzien van een handig kussen waardoor deze rugzak een hoog draagcomfort heeft.


Fjällräven Re-Kånken

De Re-Kånken is de speciale editie van de bekende Fjällräven Kånken rugzak. Dit model is namelijk volledig van polyester dat is gemaakt van gerecycled plastic. De Fjällräven Re-Kånken is zodoende een volledig ecologisch verantwoorde rugzak, en beschikt over alle voordelen van de reguliere Kånken.


Fjällräven Totepack

De Totepack van Fällräven is als rugzak te gebruiken, maar kan tevens als schoudertas worden gedragen. De Totepack is handig voor het doen van boodschappen, maar kan ook als alledaagse handtas worden gebruikt. De Totepack is voorzien van een ritssluiting.


Fjällräven Abisko

De Abisko is de handige backpack van het merk. Deze backpack is licht van gewicht en is voorzien van een mesh rugzijde, waardoor de Fjällräven Abisko ideaal is voor landen met een warm klimaat. In de Abisko kunt u eenvoudig al uw spullen kwijt: u kunt zelfs een drinksysteem aansluiten op deze backpack!