Menu
Menu
Merk
Serie
Prijs
Levertijd

Lawineschep

Om goed voorbereid te zijn wanneer u off-piste gaat is het van groot belang dat u onder andere een lawinepieper, lawinesonde en lawineschep meeneemt. Deze items zijn makkelijk onder uw kleren bij u te dragen en van groot belang om de overlevingskans van u en uw ski- of wandelpartner aanzienlijk te verhogen. Met de pieper en sonde kunt u eenvoudig de locatie van uw partner bepalen wanneer deze onder de sneeuw bedolven is, en met de schep kunt u eenvoudig aan de slag gaan om uw partner uit te graven. De schep is gemaakt om veel kracht in de sneeuw te kunnen zetten.

Lawineschep

Een lawineschep is een lichtgewicht schep die eenvoudig opgevouwen onder de skikleding kan worden meegenomen. De schep is essentieel voor de off-piste skiër of wandelaar omdat de overlevingskant significant hoger wordt in geval van een lawine wanneer u de schep gebruikt om te proberen iemand uit te graven. De schep is gebouwd om veel kracht te kunnen zetten in stevige sneeuw zodat u sneller uw doel bereikt. De lawineschep behoort samen met de lawinepieper en lawinesonde tot de essentiële benodigdheden voor de skiër en wandelaar die graag off-piste gaat.

Veelgestelde vragen

Wat is een lawineschep?

Een lawineschep is een lichtgewicht schep die compact meegenomen kan worden naar uw wintersport activiteiten. Het is speciaal ontworpen om een slachtoffer uit te graven die bedolven is onder sneeuw. Het is gemaakt van stevig materiaal waardoor u veel kracht kunt zetten in de sneeuw.

Waarvoor wordt een lawineschep gebruikt?

Een lawineschep is het perfecte hulpmiddel om iemand snel en efficiënt uit te graven die bedolven is onder sneeuw door het resultaat van een lawine. Samen met een pieper en sonde is het een cruciaal item om bij te hebben tijdens wintersport in geval van nood. Zo houdt u de kans op overleving zo hoog mogelijk.

Wilt u uitgebreid en specialistisch advies over een lawineschep? Bekijk dan onze lawineschep adviespagina en kom alles te weten!