Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Het kwaliteitsmerk Ilse Jacobsen is een Deens merk dat al sinds 1993 bestaat en hoogwaardige rubber laarzen maakt van 85% natuurrubber. Het unieke design van de laarzen gebeurt in de idyllische Deense stad Hornbaek, bekend om zijn relaxte atmosfeer en mooie stranden. Deze Scandinavische omgeving is de perfecte manier om creatieve inspiratie op te doen voor de allermooiste regenlaarzen. Het hoogwaardige merk Ilse Jacobsen wordt verkocht in 23 verschillende landen over de hele wereld. De zeer luxe waterdichte regenlaarzen worden met de hand gemaakt in Oost-Europa en zijn gevoerd met fleece, zodat u nooit koude voeten hoeft te hebben. Tevens produceert het merk ook prachtige regenjassen. Maak uw outfit helemaal af met een Ilse Jacobsen jas!

Ilse Jacobsen regenjassen

Met een regenjas van Ilse Jacobsen loopt u er, ook bij regen, modieus bij! De jassen van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kunt u kiezen voor een lange of korte regenjas, en voor een getailleerd of a-lijn model. U herkent een regenjas van Ilse Jacobsen aan het simplistische design. Om de natte, gure herfst- en wintermaanden volledig door te komen combineert u de jas van het merk met een paar Ilse Jacobsen laarzen. Zo heeft u in één keer een stijlvolle waterproof outfit!

Ilse Jacobsen regenlaarsjes

Combineer de Ilse Jacobsen regenlaarsjes met de regenjassen van dit toffe merk en u bent klaar om de regen te trotseren! De regenlaarzen zijn kenmerkend door het leuke aparte design. Doordat ze gemaakt zijn van uiterst goede materialen gaan ze lange tijd mee en zult u droge voeten houden. Ze zijn beschikbaar in spraakmakende kleuren als geel, rood, blauw en nog veel meer. Dus kies uw favoriet en u bent klaar voor regenachtige dagen!