Menu
Menu
-
Type Laars
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Gevoerd
Prijs
Levertijd
Korting

Regenlaarzen voor kinderen

Kinder regenlaarzen zijn er in vele soorten en maten. In samenwerking met bekende kwaliteitsmerken als Aigle en Nokian hebben wij een mooie collectie rubberlaarzen voor kinderen samengesteld. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op schoenmaat, kleur of merk zodat u snel de kinder regenlaarzen vindt die aan uw wensen voldoen.

Regenlaarzen jongens

Voor elke outdoor activiteit heeft Outdoorsupply het juiste paar jongens regenlaarzen voorhanden. Tijdens lange wandelingen in de bossen of langs het strand kunnen een paar stevige, waterdichte regenlaarzen goed van pas komen. Klik op de afbeeldingen hierboven voor meer informatie over deze outdoor laarzen voor kinderen of om deze direct online te bestellen.

Regenlaarzen meisjes

Een kind kan natuurlijk niet zonder regenlaarzen. In plassen springen, door de modder lopen en in de regen spelen, het kan allemaal met een goed paar regenlaarsjes. Op Outdoorsupply hebben we een mooi aanbod aan regenlaarzen voor kinderen met vele verschillende designs. Ga bijvoorbeeld voor een knal roze laars van het hoogstaande merk Aigle. Bekijk snel het gehele aanbod aan meisjes laarzen.