Helly Hansen

alle producten van Helly Hansen

Helly Hansen is een klassiek Scandinavisch merk die geweldige outdoorartikelen produceert. Het merk is opgericht in 1877 in Noorwegen door Helly Juell Hansen. De kapitein wilde een beter manier om zijn bemanning op zee te beschermen tegen de barre Noorse weersomstandigheden. Hij en zijn vrouw begonnen toen de productie van kwaliteit uitrusting met het merk Helly Hansen. Tegenwoordig wordt Helly Hansen nog steeds vertrouwd door professionals op werkplekken, in zeevaart en berggebieden. Met de uitrusting van Helly Hansen wordt u gegarandeerd van een betere en leukere outdoorervaring.

199 artikelen 1 - 80 van 199

Vorige123

Er komen geen producten overeen met de selectie.

199 artikelen 1 - 80 van 199

Vorige123

Helly Hansen producten

Helly Hansen bieden geweldige artikelen aan zodat u kan worden gegarandeerd van top kwaliteit uitrusting. Op Outdoorsupply is voor u een ruimassortiment van Helly Hansen beschikbaar. Sinds de oprichting van Helly Hansen in 1877 heeft het merk de kwaliteit van haar artikelen constant kunnen verbeteren. Selecteer uw wensen in de filters op deze pagina om het perfecte product te vinden. Klik hier wanneer u alle van Helly Hansen wilt zien.

Helly Hansen jas

Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment aan Helly Hansen jassen. Deze jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hierdoor is de kwaliteit uitstekend en kunt u er jarenlang mee doen. Dit Scandinavische outdoormerk ontwerpt jassen zodat u comfortabel maar ook stijlvol kunt beginnen aan een avontuur. Helly Hansen heeft zowel jassen voor dames en voor heren. Daarnaast kunt u kiezen uit de coole Helly Hansen winterjassen en Helly Hansen skijassen.

Helly Hansen snowboots

De snowboots van Helly Hansen trotseren elke sneeuwstorm. Deze snowboots houden niet alleen het sneeuw buiten uw schoenen, maar zijn ook lekker warm voor uw voeten. Doordat deze snowboots zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan ze jarenlang mee! Hierdoor kunt u er optimaal van genieten. Op Outdoorsupply hebben we een ruim assortiment aan Helly Hansen snowboots, hierdoor heeft u genoeg keuze.

Helly Hansen trui

De truien van Helly Hansen zijn gemaakt voor de echte avonturier. Ze zorgen voor een extra warme laag voor tijdens je avontuur of wandeling. Naast dat deze truien u lekker warm houden, zijn ze ook nog is erg modieus. Dat gecombineerd met een uitstekende kwaliteit, maakt het een product wat iedereen wilt hebben. Op Outdoorsupply hebben we hier een uitgebreide collectie van, dus wees snel!


Bekijk hieronder nog meer geweldige producten van Helly Hansen
  • Helly Hansen skibroek
  • Helly Hansen shirts
  • Helly Hansen life merino