Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Helly Hansen Heren

Helly Hansen is een merk van Noorse bodem dat al meer dan 140 jaar mensen helpt met het professioneel kleden voor outdooractiviteiten. De uitrusting van Helly Hansen wordt gedragen en vertrouwd door professionals die werken of actief zijn in de zwaarste omgevingen ter wereld. Hierdoor bent u met de producten van Helly Hansen altijd verzekerd van kwaliteit, veiligheid en bescherming. In het assortiment van Outdoorsupply vindt u een ruim aan bod aan uitrusting van Helly Hansen voor Heren zoals jassen, snowboots, skibroeken en nog veel meer.

Helly Hansen parka heren

De jassen van Helly Hansen voor heren zorgen ervoor dat u zowel optimaal beschermd als stijlvol op avontuur kunt gaan. De jassen zijn ontworpen om te dragen op ruw terrein zoals oceanen, bergen en werkterrein. De heren jassen van Helly Hansen staan dan ook voor kwaliteit en comfort, waarbij de jassen vol zitten met de laatste en beste technologieën. In het assortiment van Outdoorsupply vindt u diverse jassen voor heren in verschillende modellen en kleuren. Via de filters aan de linkerkant kunt u uw voorkeuren doorgeven om uw perfecte jas te vinden!

Helly Hansen ski jas heren

De ski jassen voor heren van Helly Hansen zijn precies de ski jas die u zoekt. Het merk maakt gebruik van de beste materialen, waardoor u kunt genieten van een warme en comfortabele jas terwijl u van de piste gaat, in de sneeuw loopt of heerlijk geniet van uw apres-ski ervaring. De prachtige designs zorgen er ook nog eens voor dat u gezien mag worden op uw skies!