Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Helly Hansen Truien

De truien van het Scandinavische merk Helly Hansen zorgen voor een extra warme laag in uw outfit, zowel tijdens het dagelijks leven als specifiek tijdens een outdoor activiteit zoals een wandeling of wintersport. In het assortiment kiest u uit verschillende truien en hoodies van een hoge kwaliteit, wat betekent dat ze heerlijk comfortabel zitten ern u er ook nog eens lang van kunt genieten. Voor dames, heren en kinderen kunt u kiezen uit verschillende stijlen, maten en kleuren. Zo vind iedereen de perfecte trui. Ontdek de verschillende series, zoals Daybreaker en bestel uw nieuwe Helly Hansen trui vandaag nog.

Helly Hansen trui heren

In het assortiment kunt u kiezen uit veel verschillende Helly Hansen truien voor heren. Zo kiest u voor een trui of hoodie die qua kleur, design, maat en materiaal precies bij uw wensen aansluit. Om het u makkelijk te maken kunt u filteren op verschillende zaken, zo ook het seizoen. Zo weet u zeker dat de trui die u kiest aansluit bij de omstandigheden waarin u deze wilt gebruiken. In het assortiment kunt u natuurlijk naast de heren truien ook veel truien voor dames vinden.

Helly Hansen hoodie

In het assortiment van Helly Hansen kunt u ook verschillende hoodies vinden. Deze hebben in tegenstelling tot een trui vaak een capuchon, wat zowel qua stijl als qua warmte deze truien net wat extra sportiefs geeft. De hoodies worden gemaakt van materialen zoals katoen en fleece, waardoor deze heerlijk warm en comfortabel zijn. Ontdek en ervaar ze zelf!