Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Helly Hansen Truien

De truien van het Scandinavische merk Helly Hansen zorgen voor een extra warme laag tijdens je outdooravontuur of als comfortabele trui tijdens het wandelen. Het Noorse merk heeft is namelijk niet alleen beroemd om de top kwaliteit, maar ook om de uitstraling van de kleding. Bij Outdoorsupply hebben we een divers assortiment aan truien voor dames en heren.

Helly Hansen trui heren

Al meer dan 140 jaar is het Noorse merk Helly Hansen bezig in de outdoorwereld en met succes. Al jaren levert het bedrijf top kwaliteit kleding en is het zeer innovatief. Naast de kwaliteit van de kleding is het ook bewust duurzaam bezig. Zo zorgen ze ervoor dat het productieproces zo min mogelijk tot last is van de mensen en het milieu. Op Outdoorsupply bieden wij u graag het ruime assortiment kleding van Helly Hansen voor zowel dames als heren aan.

Helly Hansen logo

Het logo van Helly Hansen is niet weg te denken tussen de truiencollectie. De welbekende HH Logo Hoodie is een van de best verkochte producten. De truien zijn comfortabel, heerlijk zacht en hebben een fijne buidelzak voor kleine spullen. Maar naast op truien is het HH logo erg herkenbaar en terug te vinden op alle Helly Hansen producten, van leggings tot handschoenen en van ski jassen tot zwemvesten, een product van Helly Hansen is gemakkelijk te herkennen.