Menu
Menu
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

KJUS

Merkpagina KJUS

KJUS is een toonaangevende speler op het gebied van high-end wintersportkleding met een stijlvol design. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Lasse Kjus, een olympisch ski-kampioen uit Noorwegen, en Didi Serena een ondernemer uit Zwitserland. De wintersportkleding van KJUS onderscheidt zich door de innovatieve technische eigenschappen in combinatie met een luxueuze afwerking. De kleding van KJUS zorgt er dan ook voor dat u in stijl de pistes kunt bedwingen. Meer weten over KJUS? Klik dan hier!

KJUS ski jas

Het is niet alleen de technische bekwaamheid waardoor de kleding van KJUS de sportwereld heeft veroverd, het is ook de passie van het bedrijf in het streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen. Sport, de bergen en het altijd streven naar perfectie is wat KJUS maakt tot wat het bedrijf vandaag de dag is: een voorbeeld op het gebied van innovatieve, high-tech wintersportkleding met een chique design. Ook op zoek naar een ski-jas, skipully of ski-broek van KJUS? Neem dan direct een kijkje in de collectie en shop hier uw favoriete KJUS items.

KJUS Dames

KJUS heeft een ruime damescollectie met vele keuzes op het gebied van stijl, maar ook verschillende technologieën. Door continu te blijven ontwikkelen op het gebied van high-tech ski- en wintersportkleding en eigen ervaring van Olympisch kampioen Lasse Kjus te combineren, ontwikkelen ze keer op keer weer die beste en meest doordachte producten. Geniet tijdens uw momenten in de sneeuw van de KJUS producten en ga voorbereid op avontuur.

KJUS Heren

Gaat u de bergen in, op naar de sneeuw, dan is het belangrijk om goed aangekleed te zijn tegen de kou en om elke activiteit zonder belemmering te kunnen voltooien. KJUS is gespecialiseerd op het gebied van outdoorsporten. Het merk is opgericht door Lasse Kjus, een veelvoudig wereld- en Olympisch kampioen op het gebied van alpine skiën, hij weet dus exact wat een goede ski uitrusting nodig heeft. In de heren collectie van KJUS vindt u dan ook alleen het beste van het beste. Heeft u al een leuke ski jas, skipully of skibroek gevonden? Of gaat u liever voor een muts? Kijk snel tussen de collectie en vindt uw favoriete KJUS item.