Menu
Menu
-
-

Alles over KJUS


Alles over KJUS
-


Over KJUS

KJUS is een Noors merk dat is opgericht in 2000 door Olympisch ski kampioen Lasse Kjus en ondernemer Didi Serena. Zij zagen een gat in de markt op het gebied van professionele golf en skikleding. Hierbij ontbrak de combinatie van comfort en bewegingsvrijheid. Vanaf dat moment is het hun visie geweest om hoge kwaliteit kleding te ontwikkelen, door middel van technologie. Door veel eigen ervaring is dit merk erg op de hoogte van wat er nodig is voor de ultieme Ski en Golfervaring, en dus ook hoe de juiste kleding hieraan kan bijdragen.


Het K-Systeem van KJUS
-


De collectie van KJUS wordt gedefinieerd door het 'K-System'. Dit systeem bestaat uit de drie K's van KJUS: K-Climate, K-Motion en K-Craft. Deze drie K's staan voor de excellentie van de producten, die worden gewaarborgd door innovaties en vakmanschap. De oprichters hebben zelf veel ervaring in beide sporten, waardoor ze precies weten wat de perfecte ski- en golfkleding nodig heeft. De 3 K's uit het 'K-System' van KJUS zijn de volgende:

  • K-Climate

  • K-Motion

  • K-Craft


K-Climate

Deze K zorgt ervoor dat uw lichaamstemperatuur altijd in balans is. Vaak heeft u het net te koud of net te warm. Dankzij nieuwe technologieën die zijn toegepast op de stof en andere materialen, zijn de kleren erg warm maar kunnen ze de hitte ook loslaten dankzij een ademende stof. Hierdoor zult u het wel altijd lekker en comfortabel warm hebben, maar geen last hebben van teveel transpiratie. De kleding zal niet verstikkend aanvoelen. Als bonus is de kleding wel helemaal waterdicht en bent u bestendig tegen harde windvlagen.


K-Motion

Bij deze K gaat het om bewegingsvrijheid. De oprichters van KJUS hadden zelf behoefte aan kleding die elke beweging stimuleert en die niet in de weg zit tijdens het sporten. De kleding van KJUS zal u er niet van weerhouden om maximaal te presteren en optimaal te genieten. Doordat de materialen een enorm licht gewicht hebben en heel erg rekbaar zijn, zullen ze zelfs bij de heftigste bewegingen met u meebewegen. De kleding is ook helemaal waterdicht, waardoor u ook geen last zult hebben van de sneeuw.

K-Craft

KJUS richt zich op hoogwaardig vakmanschap om de sportkleding zo comfortabel mogelijk te maken en een hele hoge kwaliteit te bieden. Zo worden de materialen met een laser gesneden, hebben ze niet-schurende naden en functionele details. Een voorbeeld hiervan zijn geïntegreerde brilzakken. Het geheim achter de goede kwaliteit van de kleding is het vakmanschap. De kleding wordt geproduceerd door mensen die innovatief denken en enorm goed zijn in hun werk. Het doel hiervan is om steeds de beste ervaring te bieden door middel van uitstekende kleding.


Een greep uit het assortiment van KJUS
-