Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Thule

Thule Outdoorsupply

Het Zweedse bedrijf Thule staat al jarenlang bekend als één van de grootste spelers met high-quality bagagesystemen. Dankzij continue research, ontwikkeling en het uitvoerig testen van haar producten in haar eigen Thule Test Centre zorgt Thule er voor dat ze uitsluitend producten op de markt brengt die duurzaam, veilig en vooral kwalitatief van een zeer hoog niveau zijn. Deze unieke combinatie zorgen er voor dat de Thule tassen en Thule rugzakken van ongekende hoge kwaliteit zijn en jarenlang mee gaan. Daarnaast staat gebruikersgemak ook hoog in het vaandel bij Thule. Met een tas of rugzak van Thule zit u dus altijd goed!

Thule Tas

Het gerenommeerde merk Thule specialiseert zich in de productie van bagagesystemen. In het assortiment Thule op Outdoorsupply vindt u zodoende tassen en covers voor uw telefoon of tablet. Het assortiment tassen omvat onder andere Thule rugzakken, Thule backpacks en Thule reistassen. Daarnaast vindt u hierboven covers voor uw iPhone, iPad of Samsung tablet of telefoon. In het uitgebreide assortiment kunt u ook de populaire series van het merk vinden, zoals Thule EnRoute en Thule Subterra.

Thule Chasm

Een van de populairste series van het merk is de serie Chasm. Deze serie staat vooral bekend om h aar prettige reistassen. Deze tassen zijn er in verschillende formaten, maar voldoen allemaal aan de basisvoorwaarden van een reistas - de tassen zijn stevig en makkelijk mee te nemen. Ontdek het zelf door te filteren op deze prachtige serie.