Barts

Alle producten van Barts

Op Outdoorsupply is een uitgebreid assortiment van het Nederlandse merk Barts. Dit merk, wat is opgericht in 1986, is begonnen al fabrikant voor zwembroeken. Al snel ging dit topmerk zich richten op wintersport artikelen, met succes! Op Outdoorsupply vindt u veel mooie producten met sportieve of vrolijke designs. Op deze pagina vindt u alle Barts mutsen, Barts handschoenen, Barts sjaals en nog nog veel meer wintersport artikelen.

471 artikelen 1 - 80 van 471

Vorige123...6

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Muts Barts Men Varde Beanie Army

Muts Barts Men Varde Beanie Army

€ 29,99

€ 23,95

Muts Barts Men Varde Beanie Black

Muts Barts Men Varde Beanie Black

€ 29,99

€ 23,95

Muts Barts Men Vale Beanie Black

Muts Barts Men Vale Beanie Black

€ 34,99

€ 27,95

Muts Barts Men Arctic Beanie Army

Muts Barts Men Arctic Beanie Army

€ 24,99

€ 21,95

471 artikelen 1 - 80 van 471

Vorige123...6

Barts Winter

Barts is opgericht in 1986 als fabrikant van zwembroeken. Van het geld dat Bart hiermee had verdiend ging hij op reis, ontmoette hij veel mensen, en besloot beachwear gedag te zeggen en begon zich te richten op de productie van wintersport artikelen. Dit heeft hij met succes gedaan! Tegenwoordig is er een prachtige collectie wintersport artikelen van Barts op de markt gebracht. Een productielijn waar u zeker weten in slaagt om het juiste product te vinden.

Barts Handschoenen

Barts doel is om u warm te houden in de winter, zodat u naar buiten kunt en op avontuur kunt gaan. De handschoenen van Barts helpen hierbij. Hiermee kunt u gaan skiën zonder ijskoude handen te krijgen. De handschoenen van het merk zijn verkrijgbaar in soepel fleece of extra warm, waterbestendig materiaal. Of u nu handschoenen voor heren, dames, jongens of meiden zoekt: bij Barts bent u aan het juiste adres!


Barts Muts

De mutsen van Barts zijn verkrijgbaar in simplistische designs of in speelse prints. Zo omvat het assortiment Barts mutsen op Outdoorsupply voor ieder wat wils. Indien u op zoek bent naar een warme wintermuts, hoeft u niet verder te zoeken! De mutsen van het merk hebben een comfortabele pasvorm en knellen niet aan het hoofd. Sommige modellen Barts mutsen zijn voorzien van een fleece voering: ideaal voor mensen die last hebben van jeuk tijdens het dragen van een muts.


Barts Wanten

Voor kinderen heeft Barts een ruime collectie vrolijke wanten. Wanten zijn veelal iets warmer dan handschoenen, omdat deze nog beter geïsoleerd zijn én de vingers elkaar kunnen warm houden. Wanten zijn eenvoudig aan te trekken, dat kan uw kind helemaal zelf doen! Door de vrolijke kleuren en speelse prints zal het aantrekken van de wanten van Barts een waar feest zijn!


Barts Sjaal

De sjaals van Barts beginnen ieder met een simpel idee, dat later wordt uitgewerkt door verschillende, getalenteerde designers. Het merk biedt zowel sjaals, maar u kunt ook kiezen voor een warme col. De Barts sjaals en nekwarmers beschermen uw nek gedurende de hele winter tegen de kou, en zien er tevens hip uit! De perfecte combinatie tussen functionaliteit en stijl.


Bekijk hieronder nog meer geweldige producten van Barts:
  • Barts bikini
  • Barts hoofdband