Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Barts hoofdband

Outdoorsupply heeft een mooi assortiment producten van het Nederlandse merk Barts. Hieronder vindt u het assortiment Barts hoofdbanden. Het hele assortiment is voorzien van leuke en kleurrijke designs die uw hoofd warm houden tijdens de herfst- en winterdagen. De hoofdbanden zijn er in verschillende kleuren en materialen, er zit dus altijd wel iets bij wat bij u past. Andere opties kunt u selecteren in de filters.

Barts hoofdbanden

De warme, leuke en kleurrijke designs van Barts zijn er voor iedereen. De hoofdbanden van dit Amsterdamse merk houdt uw hoofd lekker warme tijdens de koude herfst- en winterdagen. De hoofdbanden zijn er in verschillende kleuren en materialen, er zit dus altijd wel iets bij wat bij u past. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in leuke, stoere en kleurrijke prints. Bent u op zoek naar iets specifiek? Selecteer deze dan in de filters links van de pagina om zo de juiste hoofdband te vinden

Barts haarband

Of u nu op zoek bent naar een fleece haarband die uw oren warm houden of een mooie haarband van imitatiebond voor de winter, Barts heeft iets voor u. Te vinden in allerlei modellen, kleuren en voor alle geslachten en leeftijden heeft Barts genoeg keuze aan haarbanden. Het outdoormerk vindt het belangrijk dat u goed voorbereid de deur uit kunt in koude temperaturen. De haarbanden kunnen over uw oren en houden daarmee uw oren en een deel van het hoofd warm.