Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
BPA-vrij
Inhoud (liter)
Vaatwasserbestendig
Prijs
Levertijd
Korting

Waterflessen

Bent u vaak op pad en wilt u dan altijd wat te drinken bij u hebben? Dan zijn de waterflessen van Outdoorsupply.nl zeker geschikt voor u. De waterflessen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten en zijn zeer gemakkelijk om mee te nemen. U kunt de filter links in beeld gebruiken om uw wensen aan te geven. Zo vindt u gegarandeerd een waterfles die past bij uw wensen.

Drinkfles

Een waterfles is erg gemakkelijk wanneer u vaak op pad bent voor bijvoorbeeld een stevige wandeling of een picknick. De waterflessen van Outdoorsupply.nl zijn allemaal 100% mors en lekvrij en zijn vaatwasbestendig. De filter links in beeld kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven. Selecteer bijvoorbeeld het gewenste materiaal of kleur.

Bidon

Bent u een fanatieke sporter en zoekt een geschikte oplossing om altijd water bij de hand te hebben? Dan bij u op Outdoorsupply aan het goede adres. Hier vindt u een uitgebreid assortiment waterflessen. Ideaal voor op de fiets, tijdens het wandelen of tijdens het trainen. De bidons komen in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Welke bidon past het best bij u?

Waterfles 1 Liter

Op Outdoorsupply vindt u veel waterflessen. De waterflessen van 1 Liter vallen hier enorm in de smaak. Dit komt doordat ze erg compact zijn, maar meer dan genoeg water met zich mee kunnen dragen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk in gebruik en berg je ze eenvoudig op in je tas. Welke waterfles past het best bij u?