Menu
Menu

Alle Odlo Producten

Het merk Odlo is in 1946 opgericht door de Noorse Odd Roar Lofterod Senior. Het motto van de Noor was 'zorg er altijd voor dat je één stap voorloopt' en deze kernwaarde is nog steeds terug te vinden in de innovatie van de producten. Het merk is inmiddels bekend als één van de grote spelers op de sportkledingmarkt en biedt producten van hoogwaardige kwaliteit. Odlo biedt kleding voor sporten voor het hele jaar door: van wintersport tot fietsen. De kledinglijnen zijn opgedeeld in levels, zodat voor de koudste maar ook voor de warmste weersomstandigheden kleding te vinden is in het ruime assortiment van Odlo. Het merk brengt haar producten in verschillende series op de markt, en een van de populairste is de Odlo Zeroweight serie. Bekijk hem nu eens!

Odlo Heren

De herencollectie van Odlo omvat comfortabele sportkleding en accessoires van hoge kwaliteit, die erop gericht is uw sportprestaties te optimaliseren. Denk hierbij aan sportbroeken, fietsjacks, ondershirts en mutsen. Het merk biedt aerodynamische kleding van innoverende materialen welke voldoende ventilatie en warmteregulatie bieden, zodat de producten van Odlo perfect geschikt zijn voor elk seizoen. Zo heeft het merk een X-Light, Light, Warme en X-Warm collectie. Het merk werkt volgens een drie lagen principe en biedt voor elke laag kledingstukken aan in het ruime assortiment.

Odlo Dames

De damescollectie van Odlo omvat een ruim assortiment sportkleding voor vrijwel iedere sport, zoals fietsen en wintersport. De kleding is geoptimaliseerd en gestroomlijnd om u een zo prettig mogelijke sportervaring te bieden. Het merk komt continu met innovatieve designs en materialen, waardoor het een koploper op de sportkledingmarkt is. Het merk heeft hoge kwaliteitsstandaarden, de producten gaan lang mee en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Odlo doet er zo veel mogelijk aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten op de wereld, zoals het vermijden van onnodige transportatie en het gebruik van duurzame materialen.

Odlo Baselayer

Odlo gelooft sterk in het drie lagen principe: het dragen van drie lagen kleding tijdens het sporten voor een optimaal comfort. Het merk biedt voor elke laag een breed assortiment kleding aan, ook voor de base layer in de vorm van leggings, longsleeves en ondershirt. Deze laag zorgt voor een droge huid doordat deze een vocht regulerende werking heeft en tevens voor de regulatie van temperatuur. Deze base layers zijn gemaakt voor verschillende weersomstandigheden en omvatten een X-Light lijn, een Light lijn, een Warm lijn en een X-Warm lijn zodat voor elke sporter in alle weersomstandigheden een base layer beschikbaar is. Het merk brengt haar kleding in verschillende series, zo kunt u de Odlo Blackcomb serie eens bekijken voor uw nieuwste onderkleding.

Odlo Ondergoed

Het ondergoed van Odlo is verkrijgbaar in verschillende typen, voor alle weersomstandigheden. Tevens zijn er verschillende collecties welke elk hun unieke, innovatieve functie of materiaalgebruik hebben. Zo is de Cubic licht van gewicht voor perfecte lichaamstemperatuur regulatie, de Breathe gemaakt om te ventileren en de Ceramicool zorgt voor verkoeling doordat deze de lichaamstemperatuur met maximaal 1 graad kan verlagen. De sport bh's van het merk bieden verschillende soorten ondersteuning voor verschillende activiteiten. Zo omvat het assortiment Odlo ondergoed voor iedere sporter wat wils.

Odlo Fietskleding

De eerdere collecties fietskleding van Odlo waren enkel gemaakt voor fietsers die op de weg fietsen. De nieuwe collecties omvatten echter ook modellen die geschikt zijn voor mountainbikers en off-road fietsers. Deze kleding heeft zakken en ritsjes op handige plaatsen, zodat u uw persoonlijke bezittingen makkelijk mee kunt nemen op een fietstocht. De kleding van Odlo ventileert en heeft een temperatuur regulerende werking zodat u in alle weersomstandigheden kunt gaan fietsen. Het assortiment fietskleding omvat fietsbroeken, fietsshirts en fietsjacks.