Menu
Menu

On Running alle producten

Of u nu op zoek bent naar hardloopschoenen, sneakers, wandelschoenen of trailrunning schoenen, bij On Running zal u zeker slagen! U vindt hier een ruim assortiment aan schoenen voor outdoor activiteiten. Deze schoenen zijn voorzien van de beste kwaliteit en hoogwaardige materialen. Door het gebruik van de Cloudtec technologie is de schoen voorzien van een adaptieve zool. Hierdoor wordt de spiervermoeidheid verminderd waardoor u langer goede prestaties kunt geven. Ontdek het zelf!

On Running wandelschoenen

Voorheen waren wandelschoenen nog groot, lomp en voorzien van een donkere zwarte of bruine kleur. On Running heeft dit imago weten te verbeteren door trendy wandelschoenen met een uniek design te ontwerpen. De wandelschoenen zijn voorzien van de Cloudtec technologie. Hierdoor zult u lange wandelen beter vol kunnen houden omdat spiervermoeidheid verminderd wordt. Door de adaptieve zool heeft de schoen ook de perfecte demping. Dit komt op het juiste moment, namelijk tijdens de landing.

On Running hardloopschoenen

Verbeter uw prestaties met de On Running hardloopschoenen. Na de sportcarriere van Olivier Bernhard vond hij dat er een hardloopschoen ontworpen moest worden die de perfecte hardloopsensatie zou geven. Dit is dan ook zeker gelukt! Door middel van de Cloudtec technologie worden uw prestaties verbeterd. De spieren zullen minder vermoeid raken waardoor u langere en betere prestaties kunt bieden. Ook de adaptieve zool zorgt voor de juiste demping tijdens de landing van uw voet.

On Running sneakers

Het assortiment van On Running is van hardloopschoenen uitgegroeid met sneakers en wandelschoenen. Op deze pagina vindt u verschillende sneakers van On Running. De sneakers variëren in model, materiaal en kleur waardoor er altijd een geschikt paar naar uw wensen bij zal zitten. Sommige sneakers zijn ook voorzien van de Cloudtec technologie. Hierdoor lopen de schoenen of u op wolken loopt. Ook door de adaptieve zool heeft de schoen veel demping. Ontdek het assortiment zelf op deze pagina!

On Running trailrunning schoenen

Goede schoenen zijn belangrijk en zeker tijdens hardlopen op onverharde wegen. De beste oplossing hiervoor zijn de trailrunning schoenen. On Running heeft een ruime collectie trailrunning schoenen die voorzien zijn van nopjes onder de zool. Dit zorgt voor extra stevigheid tijdens het lopen. Ook deze schoenen hebben de Cloudtec technologie en zijn dus voorzien van adaptieve zolen. Dit zorgt voor de juiste demping en vermindert de spiervermoeidheid. Hierdoor presteert u nog beter!

On Running Cloud

Cloud is een serie uit de On Running collectie. De schoenen zijn geïnspireerd op wolken en dat is zeker terug te zien in het ontwerp. Doordat de schoenen een luchtige zool hebben met een adaptieve binnenzool krijgen uw voeten goede demping en krachtige afzet. Hierdoor wordt spiervermoeidheid tegengegaan waardoor u langer en beter kunt presteren. De schoenen hebben zijn geschikt voor zowel startende als ervaren renners. Ontdek het assortiment op Outdoorsupply en verbeter uw sportprestaties! Benieuwd naar de andere series van dit prachtige merk? Neem dan gerust een kijkje op de modellenpagina.