Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Serie
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

On Running Wandelschoenen

De On Running wandelschoenen zijn uniek in hun soort. Waar wandelschoenen voorheen vaak groot, lomp en bruin waren heeft On Running trendy wandelschoenen ontworpen. Deze zijn niet alleen trendy, maar ook waterproof, een ademend membraan en de schoenen houden uw voeten veilig in wisselende weersomstandigheden. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, waardoor er altijd een schoen bij zit die aan al uw wensen voldoet. De wandelschoenen zijn voorzien van Cloudtec. Deze technologie houdt in dat de wandelschoenen een hoge adaptiviteit hebben, waardoor spiervermoeidheid afneemt en uw hartslag lager blijft. Ontdek de wandelschoenen van dit prachtige merk.

On Running wandelschoenen dames

Bij On Running vindt u wandelschoenen voor zowel dames als heren. De dames wandelschoenen van On Running zijn net als de andere schoenen voorzien van hoogwaardige materialen en een goede kwaliteit. Daarbij hebben ze de Cloudtec technologie. Geïnspireerd door wolken zijn de schoenen ontwikkeld met een adaptieve zool. Dit eerder toegelichte systeem zorgt er ook voor dat de demping voornamelijk werkt tijdens de landing, en dat is precies wanneer u het nodig heeft. Neem een kijkje in het ruime dames assortiment!

On Running wandelschoenen heren

Naast een prachtig assortiment voor dames, heeft On Running ook wandelschoenen voor heren. Deze stevige, en mooie, wandelschoenen zijn beschikbaar in allerlei maten en kleuren, om zo te voldoen aan alle wensen die u als man kunt hebben aan uw nieuwe wandelschoenen. Ontdek het assortiment!