Selecteer op
Klantenservice

HanwagHet Duitse HANWAG is een toonaangevende speler op het gebied van wandelschoenen met een uitmuntende kwaliteit. De collectie van HANWAG bestaat uit wandel- en bergschoenen die op een ambachtelijke wijze worden geproduceerd in Duitsland zelf. De schoenen kenmerken zich door het hoge loop- en draagcomfort en deze zien er bovendien ook nog eens super goed uit. HANWAG heeft schoenen die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Meer weten over HANWAG? Lees hier dan alles over het merk.

173 artikelen 1 - 80 van 173

Vorige123

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wandelschoen Hanwag Canyon Navy

Wandelschoen Hanwag Canyon Navy

€ 219,95

€ 175,95

Wandelschoen Hanwag Canyon Lady Navy

Wandelschoen Hanwag Canyon Lady Navy

€ 219,95

€ 175,95

173 artikelen 1 - 80 van 173

Vorige123

HANWAG wandelschoenen

Echte Duitse kwaliteit. Dat zijn de schoenen van topmerk HANWAG. De berg- en wandelschoenen van dit merk worden enkel gemaakt van de allerbeste materialen en dit is terug te voelen in iedere stap die u zet. Functioneel, comfortabel en uiterst stevig. Alles wat u zich maar kunt wensen in een goede wandelschoen. Gebruik de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken naar de ideale schoen nu nog gemakkelijker te maken.


HANWAG maatvoering

HANWAG werkt met speciale leesten, bijvoorbeeld een Narrow-fit, Wide-fit, en Bunion-fit. Mocht er sprake zijn van een speciale leest, dan staat dit altijd in de titel/tekst aangegeven. Staat er helemaal niets aangegeven, dan kunt u er vanuit gaan dat het een wandelschoen betreft met gemiddelde pasvorm. HANWAG Narrow fit is geschikt voor mensen met een smalle voet, HANWAG Wide fit is geschikt voor mensen met een brede voet en HANWAG Bunion fit is geschikt voor mensen die lijden aan scheefstand van de grote teen (Hallux Valgus).

De verschillende soorten Hanwag wandelschoenen in ons assortiment: