Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hanwag Banks

Hanwag werd opgericht in 1921 en staat sinds die tijd voor traditioneel handwerk gecombineerd met technische expertise, continue innovatie, duurzaamheid en traditie. Vanuit de hoofdvestiging in Vierkirchen bij München worden al 100 jaar hoogwaardige, functionele berg- en wandelschoenen gemaakt. In samenwerking met vele ervaren sporters, alpinisten, hikers, trekkers en berggidsen ontwikkelen schoenmakers van Hanwag de beste schoenen voor haar consument.

Hanwag Banks GTX

Sinds 1921 produceert Hanwag niet alleen mooie, maar vooral kwalitatief hoogwaardige wandelschoenen. Of u nu een kleine wandeling of verre huttentocht gaat maken, bij Hanwag vindt u altijd de perfecte schoen. De tot de Banks serie behoren een van de meest populaire en geliefde wandelschoenen van Hanwag. Deze serie staat bekend om zijn brede selectie schoenen. Zo zijn er wandelschoenen voor ieder soort terrein en varieert het van lage zomerschoenen tot hoge winterschoenen. Bekijk de hele collectie hier!

Hanwag Banks GTX heren

De Hanwag GTX onderscheid zich van andere modellen door haar GORE-TEX technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoen niet alleen warmte vasthoudend, maar vooral waterdicht is. Deze technologie werd in 1969 bij toeval ontdekt en wordt sinds die tijd uitgebreid gebruikt voor zowel schoenen als kleding en andere vormen van textiel. Bekijk de hele collectie Hanwag Banks GTX voor heren nu op Outdoorsupply!