Menu
Menu
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

POC

alle producten van P O C

Het Zweedse topmerk POC bestaat pas sinds 2005 maar heeft in een zeer korte tijd de markt veroverd met haar innovatieve producten. Vanuit de gedachte om levens te redden en de gevolgen van ongelukken in de sportwereld te beperken, is POC in eerste instantie zich gaan richten op het ontwerpen van helmen voor professionele skiërs. Vanuit daar is een hele lijn ontstaan met diverse veiligheidsproducten voor sporters. De helmen en brillen van POC voldoen niet alleen aan de hoogste veiligheidsnormen maar zijn ook prachtig ontworpen. Daarmee is POC een veel gezien merk op de piste!

POC Collectie

POC heeft als doel om u optimaal te beschermen tijdens de meest extreme avonturen. Het merk ontwikkelt daarom producten zoals skihelmen, bodyprotectors, kniebeschermers, skibrillen en elleboogbeschermers van stevige kwaliteit. POC weet veiligheid op een ideale manier te combineren met design, waardoor u zelfs in de sneeuw nog steeds stijlvol voor de dag komt. De producten van POC zorgen ervoor dat u veilig beneden komt, zodat u zorgeloos kunt genieten van al uw pisteavonturen!

POC skihelm

De skihelmen van POC bieden u de allerbeste bescherming op de piste De skihelmen van POC worden vervaardigd uit stevige materialen, zodat eventuele klappen goed opgevangen kunnen worden en de kans op blessures aan uw nek of hoofd worden voorkomen. POC skihelmen zijn bovendien lichtgewicht en bieden een uitstekende ventilatie. U hoeft dus niet bang te zijn voor een klam gevoel op uw hoofd. De perfecte combinatie tussen comfort en veiligheid! POC skihelmen zijn daarnaast beschikbaar in een ruime keuze aan kleuren en maten, zodat er voor ieder type skiër of snowboarder een geschikte hoofdbescherming te vinden is.

POC skibril

De skibrillen van POC bieden u niet alleen een optimaal zicht op de piste, maar zorgen ook nog eens voor een stijlvolle finish touch van uw wintersportoutfit. De lenzen van een POC skibril zijn op een dusdanige manier ontworpen dat u maximaal gezichtsveld behoudt in vrijwel alle weersomstandigheden. De specifieke tinten van de glazen kunnen precies aan worden gepast op het weer en zorgen ervoor dat u geen hobbel of kuil overslaat. De comfortabele pasvorm van een POC skibril sluit bovendien netjes aan op het gezicht en de ventilerende werking voorkomt dat uw glazen zullen beslaan. Kies uit diverse kleuren en stem uw skibril zo precies af op de rest van uw outfit.

POC protector

Naast skibrillen en skihelmen heeft POC ook een uitgebreide collectie met bescherming voor andere lichaamsdelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een POC kniebeschermer, POC elleboogbeschermer of een POC backprotector? De POC protector serie minimaliseert de kans op blessures en klachten na een val, zodat u optimaal kunt blijven genieten van uw wintersportvakantie.