Menu
Menu

Blue LOOP Originals

Het merk Blue LOOP Originals maakt prachtige kleding van gerecycled materiaal, vooral over denim. Wanneer ze hoorde dat er nog steeds enorm veel kleding naar de vuilnisbelt gaat of wordt verbrand dachten ze, dit moet anders. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen en werden er al snel prachtige kledingstukken gemaakt van spijkerbroeken. Beter voor mens, milieu en dier! Bekijk hier de prachtige collectie en draag ook uw steentje bij aan een betere wereld.

Blue LOOP Originals dames

Voor dames heeft Blue LOOP Originals een uitgebreid assortiment aan kleding, gemaakt van gerecycled denim. Van prachtige tuinen tot jassen en van shirts tot broeken. Het merk maakt al zijn kleding van gerecyclede materialen. Zo kunt u op het kaartje zien hoeveel gerecycled denim er in uw product zit verwerkt. Ook is de hoeveelheid water, CO2 en stroom beperkt tijdens het productieproces. Zo wordt de wereld met Blue LOOP Originals een klein beetje mooier voor iedereen.

Blue LOOP Originals heren

Bekijk snel de herencollectie van Blue LOOP Originals op Outdoorsupply. Het Nederlandse merk maakt prachtige hoogstanden kledingstukken die niet alleen geweldig zitten, maar ook nog eens goed zijn voor het milieu. Ze zijn namelijk gemaakt van gerecyclede denim stof, stof die anders werd verbrand of op de vuilnisbelt zou liggen. Bekijk de collectie aan truien, jassen en shirts en bekijk het geweldige merk Blue LOOP Originals.

Blue LOOP Originals jassen

Wat nu als een jas u warm houdt, stijlvol is en ook nog eens super goed voor het milieu? Dat klinkt toch als de perfecte jas. Inderdaad, dat dacht Blue LOOP Originals ook! Toen zij erachter kwamen dat er nog veel denim werd verbrand of weggegooid zijn ze begonnen met het gerecycled van dit materialen. Om er onder andere jassen van te kunnen maken. Bekijk snel de collectie voor dames en heren en vindt uw favoriete jas, die goed is voor de wereld!

Blue LOOP Originals truien

Er gaat niets boven een heerlijk warme trui, een heerlijke trui om in te kruipen op de bank, eentje voor naar het werk of wanneer u de buitenwereld gaat ontdekken. De truien van Blue LOOP Originals zijn geschikt voor dit al. Het merk maakt namelijk heerlijke truien in vele verschillende soorten en maten geschikt voor man en vrouw. Daarnaast zijn de truien gemaakt van gerecyclede denim stof en ook de productie is erg milieuvriendelijk. Zo is de trui goed voor u en de planeet!

Alles over Blue LOOP Originals

Op deze pagina vindt u meer informatie over het merk Blue LOOP Originals! Het Nederlandse merk heeft namelijk een bijzonder verhaal en doet veel goeds op het gebied van recycling. Het is meer dan kleding, een mooie trui of dat gave shirt. Dus kijk snel als u meer wilt weten over hoe het bedrijf is ontstaan, wat het allemaal doet om de wereld een stukje beter te maken en wat denim hiermee te maken heeft? Het merk gaat geen uitdaging uit de weg en is eigenwijs, bekijk hier alles!