Menu
Menu
Geschikt voor
Kleur
Soort jas
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Blue LOOP Originals Jassen

Blue LOOP Originals

Blue LOOP Originals is een merk met een mooie missie, namelijk duurzaam geproduceerde kledingstukken maken van textielafval. Bij het maken van nieuwe kleding wordt er met het verbouwen van nieuw katoen erg veel water gebruikt, maar bij het maken van deze gerecyclede kleding wordt er geen water gebruikt! Blue LOOP Originals bespaart 1000 liter irrigatiewater met 1 kilogram gerecycled denim In het assortiment van Blue LOOP Originals vindt u verschillende soorten kledingstukken, waaronder jassen. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren en in verschillende designs. Neem hieronder een kijkje en kies uw favoriete Blue LOOP Originals jas!

Jassen Blue LOOP Originals

Een goede jas is erg belangrijk, zeker als het buiten slecht weer is. Met de jassen van Blue LOOP Originals bent u goed beschermd en ze zitten ook nog eens erg comfortabel en zijn zeer stijlvol. En nog belangrijker, ze zijn duurzaam geproduceerd van textielafval. Met een Blue LOOP Originals jas maakt u dus een verantwoorde keuze. Waar wacht u dus nog op? Neem hierboven een kijkje in ons assortiment van Blue LOOP Originals jassen voor zowel dames als heren.

Blue Loop Virga Shell

Ontdek de Blue Loop Virga Shell jassen bij Outdoorsupply. Met deze jassen maakt een regenbui u veel minder uit, en dat is wel zo prettig tijdens uw outdoor activiteiten. De waterdichte en ademende jassen van lichte stof zijn geschikt voor allerlei activiteiten, van wandelen tot kajakken of skiën. Het kan allemaal. De Virga Shell jassen worden gemaakt van gerecycled polyester, dus ook voor het milieu beperkt u de voetprint door te kiezen voor een Virga Shell. Ervaar het zelf en kies uw nieuwe Virga Shell.