Menu
Menu

Alle producten

Het Amerikaanse merk Stanley maakt al meer dan 100 jaar geweldige producten om uw dranken en voedsel mee op temperatuur te houden. William Stanley Jr. combineerde vacuümisolatie met de duurzaamheid van staal om zo een isoleerfles te creëren. Tegenwoordig hebben ze een groot aanbod aan producten, van thermosflessen tot koelboxen en van lunchboxen tot thermosbekers. Alle producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en kunnen zeker tegen een stootje. Op zoek naar een mooi Stanley product in de korting? Alle afgeprijsde artikelen vindt u hier!

Stanley Thermosfles

Wie heeft er nu geen thermosfles in de kast staan, ze zijn enorm handig en komen vaak van pas. Wanneer u een heel stuk gaat wandelen, op vakantie gaat of tijdens een werkdag gaan ze vaak mee. Met een thermosflessen van Stanley kunt u helemaal zonder zorgen op stap. Ze kunnen tegen een stootje, lekken niet en houden uw dranken urenlang op de gewenste temperatuur. Zo kunt u zelfs aan het einden van uw wandeltocht genieten van een heerlijk warme koffie, koud water of kopje soep.

Stanley Thermosbeker

Thermosflessen zijn enorm handig en u kunt veel drinken meenemen. Dit kan vervelend zijn wanneer u maar alleen op pad gaat. Dan is een thermosbeker een geweldige uitvinding. Een thermosbeker houdt uw dranken lange tijd warm of koud en u kunt er meteen uit drinken, win win dus. Perfect voor onderweg. Bekijk het mooie aanbod aan thermosbekers van Stanley op Outdoorsupply en vindt een geschikte beker voor u. Er is veel variatie in model, inhoud en kleur, er zit dus zeker een geschikte thermosbeker voor u tussen!

Stanley Lunchbox

Stanley heeft niet alleen maar producten om vloeistoffen mee op temperatuur te houden. Er is ook een mooi aanbod aan lunchboxen die voedsel warm en vers houden tot het moment dat u trek krijgt. Een van de meest populaire uitvoering is de Food Jar. Een grotere beker waar u gemakkelijk soep, pasta of andere gerechten warm in kunt houden. Ideaal voor lange trektochten of tijdens een lange reis. Daarnaast zijn de boxen ontzettend stevig en en lekken niet. Bekijk hier het gehele aanbod aan lunchboxen van Stanley!

Stanley Koelbox

Het is natuurlijk heerlijk om koffie of thee warm te kunnen nuttigen, maar sommige producten zijn koud veel lekkerder. Denk aan frisdrank, fruit of vleeswaren. Ook dit is voor Stanley geen probleem. Ze hebben namelijk ook prachtige koelboxen. Deze koelboxen zijn net als de andere producten van uiterst hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw spullen urenlang koud blijven. De boxen zijn voorzien van dubbelwandige schuimisolatie wat zorgt dat alles heerlijk koud blijft. Er is variatie in kleur en afmetingen, vindt de juiste koelbox voor u, hier, op Outdoorsupply.

Stanley Legendary Classic Bottle

Stanley staat vooral bekend voor zijn thermosflessen, dit is tenslotte het eerste product wat het merk op de markt bracht. Er zijn verschillende series thermosflessen, een van deze series is de ‘Legendary Classic Bottle’. Dit is een prachtige thermosfles die uw dranken wel tot 15 uur lang op temperatuur houdt. Daarnaast zijn er verschillende versies gekeken naar inhoud, design en kleur. Bekijk het mooie aanbod aan Legendary Classic Bottle op Outdoorsupply en vindt de perfecte thermosfles die met u mee op pad mag!