Sokken Dames

Sokken zijn een essentieel onderdeel van uw outdoor uitrusting. Wanneer uw sokken niet geschikt zijn voor de situatie, kunt u hier veel hinder van ondervinden. De dames sokken op deze pagina zijn speciaal ontworpen voor zware omstandigheden, waardoor u ook tijdens een zware wandeling minder snel last krijgt van pijnlijke voeten. Als u meer informatie wilt over een product kunt u er op klikken!

319 artikelen 1 - 80 van 319

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sokken Craft Cool Mid Black

Sokken Craft Cool Mid Black

€ 14,95

€ 11,95

319 artikelen 1 - 80 van 319

Wandelsokken dames

Als u regelmatig stevige wandelingen maakt waarbij u last krijgt van uw voeten dan zou dit kunnen liggen aan slechte schoenen of sokken. Zowel goede dames wandelsokken als dames wandelschoenen kunt u bij Outdoorsupply vinden. De speciale wandelsokken op deze pagina zijn geschikt voor al uw wandelingen. Dus bent u een liefhebber van outdoor activiteiten? Kies dan ook voor outdoor sokken! U kunt urenlang wandelen met de juiste sokken en het juiste paar schoenen.


Wollen sokken dames

Wol staat bekend als een ontzettend prettige en comfortabele stof. Als u geïnteresseerd bent in wollen sokken voor dames dan kunt u hierboven in de filter bij materialen wol selecteren. Bekijk ons assortiment en kies een wollen sok die precies bij u past!