Alpina

alle Alpina producten

Alpina heeft zich in de loop van der jaren weten te positioneren als een marktleider op het gebied van ski- en sportbenodigdheden zoals skihelmen en skibrillen. De producten van Alpina zijn populair vanwege de hoge kwaliteit en lange levensduur. De skihelmen en skibrillen uit de collecties van Alpina zijn daarnaast voorzien van strakke, moderne designs. Als u voor Alpina ski producten kiest bent u er dus van verzekerd hier jarenlang van te kunnen genieten. Met een Alpina skihelm kunt u veilig de piste betreden! Voor extra veiligheid kiest u voor de Alpina protector, en voor beter zicht en bescherming van de ogen maakt u uw ski-gear compleet met een Alpina ski bril.

1 - 80 van 188

 

1 - 80 van 188

Alpina Skihelm

Het gerenommeerde merk Alpina staat bekend om haar skihelmen en skibrillen van hoogwaardige kwaliteit. Alpina heeft diverse collecties, ieder met een eigentijdse look. De helmen en brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn gemaakt van materialen met een lange levensduur.

Alpina Grap

De Alpina Grap is erg licht van gewicht en heeft hierdoor een hoog draagcomfort. De helm heeft een in-mold constructie en voorzien van EPS, een materiaal dat zorgt voor demping indien u valt. De helm is in pasvorm aan te passen en voorzien van een voering van fleece. De Grap is tevens verkrijgbaar in Junior model.


Alpina Carat

De Carat is licht van gewicht, en is een in-mold helm. De ski helm is erg veilig en kan worden versteld naar de vorm van het hoofd voor extra veiligheid. De helm is voorzien van ingebouwde oorbeschermers en heeft een uitneembare voering zodat u deze eenvoudig kunt wassen. De Carat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.


Alpina Cheos

De Alpina Cheos is een zeer veilige helm die kan worden gebruikt door freerider op ski's en snowboard. De shell van deze helm is extra stevig om zodoende de klap op te vangen indien u valt. De Cheos heeft een hoog draagcomfort en is voorzien van een ventilatiesysteem, waardoor het niet broeierig wordt onder de helm.


Alpina Scara

De Scara van Alpina is een in-mold shi helm welke is voorzien van EPS-schokdempers. De helm is geschikt voor de ervaren skiër en is voorzien van een uitneembare binnenvoering zodat u de helm eenvoudig kunt reinigen. Door het aanpasbare ventilatiesysteem kunt u de luchttoevoer naar wens aanpassen.