The North Face

The North Face Alle producten

The North Face is het topmerk op het gebied van outdoorspullen. Het Amerikaanse kwaliteitsmerk heeft al ruim 45 jaar ervaring met het produceren van hoge kwaliteit producten die bestand zijn tegen alle elementen. De producten van The North Face zijn zowel hip als prachtig en gaan bovendien jarenlang mee. Hierdoor beleeft u veel plezier aan de producten. Het assortiment van The North Face is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om kleding, tassen, uitrusting of accessoires, hier vindt u het allemaal!

The North Face Backpacks

De backpacks van The North Face zijn zeer geschikt voor outdooractiviteiten zoals backpacken en hiken. De backpacks zijn gemaakt van materialen als polyester en nylon en staan bekend om de duurzaamheid en gaan daardoor jarenlang mee. Alle reistassen hebben een ruime inhoud, waardoor u gemakkelijk alles mee kunt nemen. De backpack zelf is zeer licht van gewicht en heeft comfortabele schouderbanden, een borstband en een heupband. Hierdoor is de backpack zeer fijn om mee te nemen op reis. Een sportieve reis is niet compleet zonder een backpack van The North Face.

The North Face Winterjassen

Een belangrijk onderdeel van het assortiment van The North Face bestaat uit winterjassen en gewone jassen. Niets is zo fijn om buiten activiteiten te blijven doen in de wintermaanden, zonder het koud te krijgen. Een winterjas van The North Face helpt hier uitstekend bij. De jassen zijn heerlijk warm en gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De winterjassen zijn zowel sportief als casual. Oftewel The North Face winterjas is ideaal om de koude wintermaanden door te komen en er evengoed stijlvol uit te zien. .

The North Face Slaapzakken

Als u van zowel outdooractiviteiten als van reizen houdt dan hoort hier uiteraard een slaapzak bij. The North Face biedt een uitgebreid assortiment slaapzakken die geschikt zijn van jong tot oud. Alle slaapzakken zijn gemaakt van topkwaliteit materialen zoals micro-fiber en synthetisch materiaal. De slaapzakken zijn geschikt voor temperaturen tussen de -10°C t/m 0°C, 1°C t/m 10°C en vanaf 10°C en hoger! The North Face richt zich met deze slaapzakken hierdoor op diverse doelgroepen, zoals studenten, wandelaars en wintersporters.

The North Face Rugzakken

De rugzakken van The North Face zijn altijd en overal voor te gebruiken. Of u nu op reis gaat, naar school moet of het gewoon handig vindt om altijd een rugzak bij de hand te hebben, dan is een rugzak van The North Face een uitstekende keuze. De rugzakken hebben een ruime inhoud en een fijn rugpaneel voor meer draagcomfort. Bovendien zijn de rugzakken volledig waterdicht en gemaakt van slijtvast nylon of polyester, waardoor ze het gehele jaar door te gebruiken zijn. De rugzakken zijn van topkwaliteit!

The North Face Base Camp Duffel

De Base Camp Duffel van het kwaliteitsmerk The North Face staat bekend en is geliefd over de hele wereld om zijn duurzaamheid. De tassen zijn gemaakt van slijtvast nylon en polyester en kunnen daardoor gemakkelijk tegen een stootje. Verder is de Base Camp Duffel waterdicht, waardoor de tas het gehele jaar door te gebruiken is en ook ideaal geschikt is om mee te nemen op reis. De Base Camp Duffel heeft verder een ruime inhoud en zitten er binnenin verschillende vakken, waardoor u uw producten gemakkelijk kwijt krijgt.