Menu
Menu
-
Materiaal
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Tarps & Luifels

De zon is natuurlijk heerlijk, maar af en toe is het ook tijd om de schaduw op te zoeken. Een tarp of luifel is ideaal om een afkoelend plekje te creëren voor of naast uw tent, caravan of ander verblijf. De tarps en luifels kunnen gebruikt worden om schaduw te maken en u dus een schuilplek te bieden. Bekijk hieronder direct het volledige assortiment van bekende merken als Nomad en Vango. Op Outdoorsupply vindt u enkel de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wacht daarom niet langer en slaag vandaag nog.

Luifel tent

Houdt u van de zon, maar heeft u af en toe ook schaduw nodig, kijk dan eens naar het ruime assortiment luifels. Deze doeken zorgen ervoor dat u eenvoudig een plek in de schaduw kunt creëren, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Hierboven vindt u het volledige assortiment prachtige luifels. Via de filters kunt u uw voorkeuren selecteren, zodat u eenvoudig en snel kunt slagen. Gaat u dit jaar goed voorbereid op weg?

Tarp tent

Een traps is een groot doek wat u als tent kunt gebruiken op vele verschillende manieren. Het doek is namelijk op verschillende manieren te bevestigen waardoor er, naar uw wensen, een overdekt stuk ontstaat. De tent wordt vaak gebruikt door de die-hard kampeerders aangezien hij niet volledig gesloten is. Daarnaast is een traps licht in gewicht en geeft het u een gevoel van vrijheid. Bekijk snel het aanbod op Outdoorsupply!