Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Een goede tent is van levensbelang wanneer u gaat kamperen, backpacken of naar een festival gaat. De tenten van Outdoorsupply zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn er in vele soorten en maten. Zo bieden wij een ruim assortiment tunneltenten, koepeltenten, groepstenten en hybride tenten geschikt voor verschillende outdoor activiteiten. De tenten van merken als Vaude zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en gemaakt van verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen. Selecteer uw wensen met betrekking tot de tent in het keuzemenu aan de linkerkant van deze pagina en bestel uw tent vandaag nog voordelig online bij Outdoorsupply. Heeft u advies nodig bij het kopen van uw tent? Laat u dan adviseren door onze adviespagina!

Kampeertenten

Gaat u binnenkort kamperen of gaat u naar een festival? Een tent kan dan uiteraard niet ontbreken. Bij Outdoorsupply.nl bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een kwaliteitstent die jarenlang mee gaat. Het ruime assortiment van Outdoorsupply bestaat onder andere uit koepeltenten, tunneltenten, pop-up tenten of familietenten in diverse maten en kleuren. Heeft u speciale wensen? Geef deze dan een in de filter links in beeld.

Koepeltenten

Een koepeltent is voor meerdere gelegenheden geschikt. Zo kunt u hiermee perfect naar een festival gaan of u kunt hiermee goed gaan kamperen tijdens de vakantieperiode! De koepeltent is relatief licht van gewicht en kan compact opgeborgen worden, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is. Deze zijn qua formaat vaak iets groter dan pop-up tenten, waardoor deze beter te gebruiken zijn voor een vakantie.

Tunneltenten

Een tunneltent wordt gekenmerkt door haar vorm. De meeste koepeltenten zijn in een kruisvorm, maar de tunneltent is in een tunnelvorm weergegeven. Daardoor kunnen veel van deze tenten groter uitvallen. Bij deze tenten is het echter wel meer van belang dat deze strak opgezet worden, waardoor het opzetten van de tent iets meer tijd in beslag neemt. De tunneltent is in zeer veel verschillende afmetingen verkrijgbaar en kan dan ook voor 1 tot 8 personen geschikt zijn.

Familietenten

Het grootste type kampeertent is de familietent. De naam zegt het al en deze tent is vooral geschikt wanneer u graag met de hele familie op vakantie gaat en met zijn allen in één tent wil slapen. Deze tenten zijn te verkrijgen in varianten tot wel 8 personen! Deze tenten zijn verkrijgbaar van verschillende topmerken, als Nomad, Bo-Camp en Coleman, maar het meest gerenommeerde merk hierin is Vango. Gezien de grootte van deze tenten, vallen deze tenten wel in de hogere budgetklasse. Hiermee bespaart u echter wel een tweede tent, heeft u een tent van topkwaliteit én haalt u een hoop gezelligheid in huis!

Daarnaast vindt u bij ons de volgende type tenten: