Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

MSR

alle producten van MSR

MSR staat voor Mountain Safety Research en is er voor u. MSR is opgericht met een simpel doel, en dat is het outdoor leven zo veilig mogelijk te maken voor mensen die veel tijd doorbrengen tussen de bergen. In de jaren na de oprichting is MSR altijd blijven focussen op dit doel en dat is met succes geweest. Met hun kennis en kunde zijn ze nog steeds op zoek naar oplossingen om het leven in de bergen veiliger en aangenamer te maken.

MSR Elixir 3

MSR producten komen er in allerlei verschillende categorieën. Zo maakt MSR producten die toegespitst zijn op het filteren van water of handige kookproducten voor in de wildernis. Zelf kleding van MSR is ervoor om het leven in de wildernis wat gemakkelijker te maken. Vindt deze producten in onze winkel en ervaar MSR zelf.

MSR tent

Met de tenten van het merk MSR bent u klaar om de natuur in te gaan. Ontdek de prachtige modellen van dit merk en haal comfort in huis. De tenten van MSR zijn eenvoudig in gebruik en zijn enkel gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn de tenten voorzien van een hoge kwaliteit. Met welke tent van MSR gaat u binnenkort op pad? Op Outdoorsupply helpen wij u graag een tent te vinden die perfect voor u is.